Neye yardım etcenElimizden Geldiğince Yardımcı Olacağiz![]()
Sayıya UlaşmanaNeye yardım etcen

VazgeçtimSayıya Ulaşmana![]()
Vazgeçtim
Pes ettim
Gittiğim yere kadar artık
Forum kapanana
kadar burdayım

Milyar dolarlar geliyomuşkoş engelle
siber saldırıdan mıMilyar dolarlar geliyomuş
Niye engelliyim
Gelecek parayı korumak için uğraşıyoruz
hem siber hem de silahlı işin sonunda ölmek varsiber saldırıdan mı
her türlü öleceksin pamuk hazırda ne şiy yapıyon şapşikhem siber hem de silahlı işin sonunda ölmek var
Ben pamuğu Arjantinden istiyorumpamuk hazır

Tabut İçin Değil Senin İçin Şapşik.Sana Monte Edecekler.Ayrıca Dinen Uygun Olmadıkları İçin Uygulamak Zorunda Değiliz. ÖRneğin Tabut ile Gömülmek vs. Hırıstıyanlar O Şekilde Gömülür yada Onlara Gömerler. Müslümanlar Aksi Durum YOksa, oda NEdir Naaşı Çok Parça vs Durumd Değilse Gömülmez. Bazen Bulaşıcı Hastalık vs İçinde Gömülüyordu Sanırım Tam HatırlamıyorumBen pamuğu Arjantinden istiyorum
Messi o olmazsa ilesinden biri getirsin
Ölünce tabutum yumuşacık olsun
Belim ağrımasın
Bide zırhlı olsun
Yılan börtü böcek girip yimesin bi taraflarımı
Çok mu şey istedim ya
Vasiyetimdir![]()
İmama sor tam hatırlamıyorsanTabut İçin Değil Senin İçin Şapşik.Sana Monte Edecekler.Ayrıca Dinen Uygun Olmadıkları İçin Uygulamak Zorunda Değiliz. ÖRneğin Tabut ile Gömülmek vs. Hırıstıyanlar O Şekilde Gömülür yada Onlara Gömerler. Müslümanlar Aksi Durum YOksa, oda NEdir Naaşı Çok Parça vs Durumd Değilse Gömülmez. Bazen Bulaşıcı Hastalık vs İçinde Gömülüyordu Sanırım Tam Hatırlamıyorum
İmam Ne Arar La FOrumda Bi Tane Gta Var Oda Malum Yarım Hoca Misali Adamı İmandan Ederİmama sor tam hatırlamıyorsan
Sizin oralarda cami imamı yok mu ona sorİmam Ne Arar La FOrumda Bi Tane Gta Var Oda Malum Yarım Hoca Misali Adamı İmandan Eder
Bizim Burası Çankaya Ayyaş Mekanı. Anca Konser Olur PAraları Getirirler Sende İmam Arıyorsun Öyle MiSizin oralarda cami imamı yok mu ona sor
Buna niye soruyon