Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

kngbld

kngbld

Üye
Cok SAGOL ARTIK BENIM DE SIGNEDIM VAR :P aheah.
Gercekten sagol

--------------- Ekleme ---------------

İrRemote nasıl kullanıldıgını anlatabilecek varmı?
Televizyon pioneer ama bulamıyor :(
aratamıyormuyuz ?
refresh yaptım yine yok .

delimakina

Üye
bu olay nedir ya SIGNED nedir :) hangi telefonlara oluyor neden böyle bişi yapıosunuz anlamadım anatırmısnız

mustimustich

Üye
BOZKURT kardes öncelikle selamlar emegin icin ayrica tesekkürler..senden bir kac ricam olacak ..1.e-mail numaralarinin oldugu yerde benim telin numarasini buldum ve en altdaki OPD yazan zipli dosyayi indirdim...ama yukarda bir sürü tel seri numarasi var bu sertifika hepsi icinmi gecerli...
2. öyle degilse yani hepsi icin gecerli degilse ne yapmam lazim
3.eger indirdigim sertifika benim icin gecerliyse SIGNSIS GUI programinin DevCert yazan yerde sertifikayi göstermem yeterlimi....

verecegin cevaplar icin simdiden tesekkürler

BOZKURT kardes su anda bu sayfada oldugunu görüyorum... ;) eger mümkünse ve müsaitsen soru ve sorunlarima bir zahmet yardimci olurmusun....cevabini bekliyorum....tesekkürler

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BOZKURT kardes öncelikle selamlar emegin icin ayrica tesekkürler..senden bir kac ricam olacak ..1.e-mail numaralarinin oldugu yerde benim telin numarasini buldum ve en altdaki OPD yazan zipli dosyayi indirdim...ama yukarda bir sürü tel seri numarasi var bu sertifika hepsi icinmi gecerli...
2. öyle degilse yani hepsi icin gecerli degilse ne yapmam lazim
3.eger indirdigim sertifika benim icin gecerliyse SIGNSIS GUI programinin DevCert yazan yerde sertifikayi göstermem yeterlimi....

verecegin cevaplar icin simdiden tesekkürler

BOZKURT kardes su anda bu sayfada oldugunu görüyorum... ;) eger mümkünse ve müsaitsen soru ve sorunlarima bir zahmet yardimci olurmusun....cevabini bekliyorum....tesekkürler

dostum o saatte orada değildim.
o sayfada verilen tüm imeiler için geçerlidir o sartifika...
göstermen yeterli olmuyor,
ilk mesajın en altında resimli bir şekilde açıklamasını yapmışım . kolay gelsin

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bozkurt kardeşim sertifikayla alakalımı bilmiyorum ama ir remote prosunun 3.dosyasını signed yaptım.sırasıyla 1.2.ve 3. dosyaları telefonuma kurdum fakat proyu açtığım zaman özellik desteklenmiyor hatası veriyor.daha sonra hepsini sildim sadece 1. ve 2. dosyayı kurdum telefona bu seferde program licence key isteyerek çalışıyor.yani 3.dosyadamı hata var yoksa 3.dosyayı sertifikalandırdığım zamanmı sorun oluyor.yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozkurt kardeşim sertifikayla alakalımı bilmiyorum ama ir remote prosunun 3.dosyasını signed yaptım.sırasıyla 1.2.ve 3. dosyaları telefonuma kurdum fakat proyu açtığım zaman özellik desteklenmiyor hatası veriyor.daha sonra hepsini sildim sadece 1. ve 2. dosyayı kurdum telefona bu seferde program licence key isteyerek çalışıyor.yani 3.dosyadamı hata var yoksa 3.dosyayı sertifikalandırdığım zamanmı sorun oluyor.yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler
son dosyayı kesinlikle signed yapıp telefona atman gerekiyor yoksa hiç bir işine yaramaz program bir kaç defa dene

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
son dosyayı kesinlikle signed yapıp telefona atman gerekiyor yoksa hiç bir işine yaramaz program bir kaç defa dene

zaten 3.dosyayı signed yaparak denedim ben.ama program bir defa çalıştı,ondan sonra "özellik desteklenmiyor" hatası çıkmaya başladı.Tekrar tekrar yükledim proyu,hatta başka versiyonlarını denedim ama ne yaptıysam olmadı.Denemelerimden birinde de proyu silip sadece 1. ve 2. dosyayı yükleyerek denedim o zaman licence key isteyerek çalıştı.benim sormak istediğim 3.dosyada bir hatamı var acaba

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten 3.dosyayı signed yaparak denedim ben.ama program bir defa çalıştı,ondan sonra "özellik desteklenmiyor" hatası çıkmaya başladı.Tekrar tekrar yükledim proyu,hatta başka versiyonlarını denedim ama ne yaptıysam olmadı.Denemelerimden birinde de proyu silip sadece 1. ve 2. dosyayı yükleyerek denedim o zaman licence key isteyerek çalıştı.benim sormak istediğim 3.dosyada bir hatamı var acaba
birde buradaki programı indir yükle
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...3-hangi-tv-hangi-modelle-calisiyor-65508.html

musti50

Üye
sagol kardes en sonunda aldim sertrifikami

hasanhsb

Üye
kardeş imei numaramı buldum ama indiremiyom lütfen yardım edin

mesaj no : 92443 veya 92433 veya 92429 veya 92418

[email protected]
kardeş yapamıyorum nolur yardım et

kralsın bozkurt

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hasanhsb

Üye
kardeş imei no bu nolur yardım et

yapamıyorum

şu başlıkta no var ama indirecek bir şey yok : 2008-04-17号91501-93000

kardeş imei yazdım nolur yardım et

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye

yapamıyorum

bekle olmaz ise tekrar TEKRAR bende aynı foruma 7 kez mesaj gönderdim oldu sonunda
2 kez üst üste mesaj atın ! bol bol ATIN YANİ :kop:

jamideep84

Üye
cook tesekkurler hic tahmin edemezdim boyle biseyin oldgunu ama yaptim ohh be :)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yapamıyorum

al dostum sertifikan ekte hayırlı olsun artık gerisi sana kalmış...:islik

Ekli dosyalar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
süpersin

rockclimber

rockclimber

Üye
Teşekkürler @ .::THE_BoZKuRT::.
Arkadaşlar imei numaralarınızı ulu orta vermeyin yahu klonlarlar sonra tel kapanır.
Gerçi açtırabilrsin fatura felan olduktan sonra ama durduk yere iş çıkar başınıza:oke:

hasanhsb

Üye
kralsın be bozkurt

Takipçi Satın Al

Üst Alt