!!Son Dakika: Turkcell Türkiye'de Çığır Açacak Uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!Son Dakika: Turkcell Türkiye'de Çığır Açacak Uygulama
Turkcell 25 Kontör Karşılığında cep telefonu numaranı değiştirebilirsin Sadece Yapman Gereken 4440535'i Aramak Bana gelen mesaj böle aradım ve bir kez 25 kontör düşüp Turkcell'in sana sunduğu 5 Numaradan Birini Seçmek Olacak
SIM kart değişmeden yapıldığından devrim denebilecek bi uygulama

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüzel Teşşekürler

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aaa çok ilginç ama şahsen ben numara değiştirmekten hiç hoşlanmam...2 kere sim kartım çalındı yine de aynı numarayı geri aldımm... :) :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Aaa güzelmiş ama ben 25 kontör değilde 75 kontör biliyorum ?__? :hmmm

Altun.

Altun.

Üye
sapıklardan felan korunmak için guzel bi yöntem.... bayanların işşine yarayabilir.

tabi aramızda erkek olupda sapığı olanlar var mı bilmyrum :D

leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzel uygulama fakat numara seçme seçeneği az
bu işlem için şifre verilse ve online yapılsa istediğin numarayı alsan daha güzel olur bence
paylasım için saol :)

Emchy

Emchy

Üye
Teşekkürler

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Aaa güzelmiş ama ben 25 kontör değilde 75 kontör biliyorum ?__? :hmmm

yanlış biliyorsun. arkadaş doğru söylüyor. bana da geldi aynı mesaj.

--------------- Ekleme ---------------

güzel uygulama fakat numara seçme seçeneği az
bu işlem için şifre verilse ve online yapılsa istediğin numarayı alsan daha güzel olur bence
paylasım için saol :)

öyle ama istediğin numaranın kullanılıyor olma ihtimali de var.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Güzel Bişe Olur

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Turkcellin Seçtiği Numarayı Birde 25 Kontör Vererek Alacağım Oyle Mi? Oldu Başka Arzuları Varmıymış? Kendi Istediğim Numarayı Seçsem Ne Ala. Adamlara Bak Yahu. Yuh Artık Yuh.

lliseli

lliseli

Üye
walla ben numaramdan memnunum değiştirmemde 25 kontor verceğime çarşıdan kendim numaralara bakarım beğendiğim numarayı alırım 25 kontor fiyatı zaten

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
25 kontür gidiyor. 75 degil. güzel bir uygulama ve ucuz

Cinema

Cinema

Üye
Saolll

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
ben numaramdan memnunum

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
;D bende

fertis

Üye
ii ne güzel işte,

zaferkaratas

Üye
bu uygulama zaten vardı ama kontörlülerde yoktu ayrıca vodafone faturalı hat numara değişikliğinden ücret almıyor ve numaranızın son 5 rakamını istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz

basrimutaf

basrimutaf

Üye
2 sene önce değiştirdim. ve kontor felan almadıl benden turkcell.
ve her ay 50 kontor hediye geldi hattıma 1 sene boyunca. seviyorum turkceli :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar anladığım kadarı ile bu konuda az bilginiz var. Öncelikle bu uygulama neredeyse 6 aydır var. Ve ben bunu yaptım. 4440532 yi aradım numaramı değiştirmek istiyorum dedim. O da bana 5 numara saydı bende en hoşuma gideni seçtim, sözlü olarak onay aldı benden ve işlemi gerçekleştirdi. Görüşmeyi kapatırken numaranız 24 saat içinde değişecektir Söyledi. Görüşme bitti ve hemen diğer numaramı aradım, oda ne değişmiş bile. Sadece 1 dakika içinde numaram değişti. Kontörler aynı tarife aynı sadece numara değişiyor. Ücret 25 kontör 2 de arama ücreti toplam 27 kontör. Hepsi bu. Bunun hakkında sormak istediğiniz birşey varsa özel mesaj atın.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Evet bana da öyle bir mesaj geldi... Boş hattı bazı operatörler 3-5ytl ye veriyor... Sapıklık vb durumlarda işe yarayabilecek bir yöntem....

Üst Alt