:zzz:
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: Finaller yaklaşıyor , ondandır belki. Genişletmek için tıkla ... Bitti bizimki. Ellerimizi de yıkadık.
Furkan Emekli' Alıntı: Finaller yaklaşıyor , ondandır belki. Genişletmek için tıkla ... Bitti bizimki. Ellerimizi de yıkadık.
Furkan Emekli Üye Enes' Alıntı: Bitti bizimki. Ellerimizi de yıkadık. Genişletmek için tıkla ... Bizimki Pazar günü başlıyor ve hiçbir şey bilmiyorum. Ders çalışamıyorum artık , sıkıyor. Eskisi gibi değilim. Her şeyden vazgeçtim.
Enes' Alıntı: Bitti bizimki. Ellerimizi de yıkadık. Genişletmek için tıkla ... Bizimki Pazar günü başlıyor ve hiçbir şey bilmiyorum. Ders çalışamıyorum artık , sıkıyor. Eskisi gibi değilim. Her şeyden vazgeçtim.
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bizimki Pazar günü başlıyor ve hiçbir şey bilmiyorum. Ders çalışamıyorum artık , sıkıyor. Eskisi gibi değilim. Her şeyden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... Ben de son 3 tanesind çalıştım 3 tanesine çalışmadım. Ama son gece.
Furkan Emekli' Alıntı: Bizimki Pazar günü başlıyor ve hiçbir şey bilmiyorum. Ders çalışamıyorum artık , sıkıyor. Eskisi gibi değilim. Her şeyden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... Ben de son 3 tanesind çalıştım 3 tanesine çalışmadım. Ama son gece.
Baydırman Moderator Konu Sahibi Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: rap rap rap Genişletmek için tıkla ... Rap diye rap rap