Ehliyet Sınavına Gireceğim..Bilgisi ve Yardımı Olacaklar Buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ehliyet Sınavına Gireceğim..Bilgisi ve Yardımı Olacaklar Buraya.
Evet arkadaşlar ayın 27sinde Ehliyet sınavına gireceğim kısmet olursa..Daha önce bu sınava girmiş olanlar sınav hakkında bilgi verebilirler mi? Yazıldığım sürücü kursundaki derslere ne yazık ki gidemiyorum çalıştığım için.. Sürücü kursundan bana teslim edilen bir test kitapçığı var. Sadece ona çalışmak , oradaki soruları bilmek sınav için yeterli olabilir mi?

Açıkcası stres yapmıyorum dersem yalan olur.

Fikirlerinizi almak istiyorum ;)

SaygıLar

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

c3r3n

c3r3n

Üye
Çıkmış soruları indir yeter onlara şöyle bi bak gerisi gelir :)

Pure Life

Pure Life

Üye
kıtapdakı sorular yeter onların aynısı çıkıyor

elmyra

Üye
kesinlikle kitapcıktaki sorular yetiyor hatta sınavda daha daha basit sorular cıkıyor o yüzden hiç stres yapmana gerek yok eğer elinde sürücü kursu kitapcığı varsa acıklamalı ona göz at yeter zaten levhaları vs günlük hayatttan bilmen gerekir diye düşünüyorum kolay gelsin sana

Alfredo

Üye
İçin rahat olsun kesin kazanırsın :) mesele şu soru hep çıkar: egzos dumanı neden mavi veya siyah çıkar diye ?

Ozan

Ozan

Admin
Daha önce çıkmış soruları ( Son 3-4 sınavın ), baştan sonra 3 kere çöz yanlış yaptıklarını düşünerek, DOĞRU ŞIKKA bakarak tekrar işaretle bundan sonra da bence geçmemek için okur yazar olmamak gerekiyor fazla paniğe gerek yok.

İlla dersen 90-100 ile geçmek istiyorum o zaman bu çalışmayı 2 kat fazla yapman veya derslere girmen lazımdı.

jöly

Üye
merak etme hep aynı sorular çıkıyor tek fark cevap sırasını değiştiriyolar...internetten indir soruları çöz...başarılar...

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
başarılar:oke: yaşım küçük oldugu için bu konuda sadece başarılar demek kalıyor

xkadir61

xkadir61

Üye
yaw bende 27 sinde giriyorum sınava. 300 test çözdüm sadece 2 yanlışım var. kitaba ve eğitim cd sine henüz bakmış değilim. sadece derslerde öğrendiklerim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kardeşim Yaşımı Doldurur Doldurmaz Bende Girdim ve Ehliyetimi Aldım... Kursa Yazıldım Fakat Üniversite ve İşlerimden Ötürü 1 Gün Dahi Gitmedim... Bir Kaç Tane Geçmişte Çıkmış Olan Soruları İndirdim Biraz Göz Attım... Buna Pek Fazla Çalışma Denmez... Sters Yapmadım... Okadar Kasma Kendini... Baraj 70 Puan... 70' i Aldınmı Tamamdır... Direksiyona Gelince Direksiyondan da 100 İle Geçtim... :) Bukadar... :) Umarım Herşey Gönlünce Olur... Başarılar Dilerim... İyi Forumlar... :)

jöly

Üye
yaw bende 27 sinde giriyorum sınava. 300 test çözdüm sadece 2 yanlışım var. kitaba ve eğitim cd sine henüz bakmış değilim. sadece derslerde öğrendiklerim.
sana da başarılar kadir...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

Bana verilen soru bankası(palde yayıncılık) onu çözüyorum..Yaklaşık 1500 e yakın soru var..27sine kadar biter muhtemelen.

Son 3-4 sınavın demişsinizde peki orda çıkan sorular bana takdim edilen kitapda da yok mu hepsi?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
PM İle Attım... ;)

cemil_337

Üye
ah ah şu ehlıyet varya benı delı edıyor ilk yardım dan kaldım ya :S hemde 68 puan dan nasıl olcak arkadaşlar ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
ah ah şu ehlıyet varya benı delı edıyor ilk yardım dan kaldım ya :S hemde 68 puan dan nasıl olcak arkadaşlar ?

Kardeş en kolayından kalmışsın yahu..Aynı soruları tekrarla birdahakinde kesin geçersin..:oke:

Başarılar

ce_wo

Üye
ehliyet sınav soruları ,trafik işaretleri ,Ehliyet sınıfları ,ehliyet bilgileriniz,D Sınıfı Sürücü Belgesi ,A2 Motosiklet Ehliyeti ,E Sınıfı Sürücü Belgesi ,sürücü kursları ,hız sınırları ,Kayıt İçin Gerekenler ,sürücü kursu similasyonu ,çıkmış ehliyet sınav soruları ,trafik bilgi işaretleri

:op:

kuşkulu

Üye
bana yardımınızı esir gemeyin bende şimdiden başlamak istiyorum ama biraz tedirginim 3. ayda başlayacağım öle gerekiyo sınav sorularını nerden bula bilirim netten tam olarak baya bişe var ama onlar karma karışık yardımınızı beklerim :vur

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
Ben son 5 sınavı çözdm ve 98(motor),93(ilkyardım),92(trafik) aldm..direksiyondanda 90 aldım...hem de son gün çözdm son 5 sınavı..hep aynı sorular yaw herkes geçiyor hiç merak etme ;)

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
kolay gelsin şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: ModX

Üst Alt