Mahşer-i Muhabbetimiz Açılmıştır... Muhabbete Devam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Mahşer-i Muhabbetimiz Açılmıştır... Muhabbete Devam
Online konuşma platformumuza hoş geldiniz... Size kuralları anlatayım...
1. Muhabbet etmek....
2. Muhabbet etmek....
3. Muhabbet etmek....

Herkese bol ve iyi muhabbetler ;) :ehe

*esra_r*

Üye
önce bennnn:oke:

bence hemen günün konusunu belirleyelim ...

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ama ilk ben attım ;)

*esra_r*

Üye
bugün yuh dediklerimizi yazalım mı ? hani günlük hayatta karşılaştığımız bize yuh dedirten şeyleri ... ( ama lütfen futbol muhabbeti gibi değil ....)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Tamam anladım ;) hadi başla o zaman :)

bora006

bora006

Üye
isim biryerden tanıdık geliyo :) ama neyse

*esra_r*

Üye
3 yıl çıktığı sevgilsinin en yakın arkadaşıyla çıkmaya başlayan ....a yuh diyorum :sopa:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Hadi ya nasıl olur öyle şey.Yuhhh

*esra_r*

Üye
bizim sınıfıta bi varlık işte....

sabah pür_telaş sınava giden öğrencilerin doldurduğu otobüste - sen şu tarafa geç
-kızım şu koltuk boşaldı sen otur hadi bakıyım
-evladım ilerlesene teyzenin ayağına basıyorsun
şeklinde direktif yağdıran emekli amcaya yuhhh diyorum... ( o stres anında birinin tersine gelip dayak yiyebilir ama yaşlı işte...)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Bugün bizim askerlerden ikisi kavga etti... Kavga esnasında birinin eli cama değmiş ve camı olduğu gibi aşağıya indirmiş... İndirmekle kalmamış Elini kesmiş... Hemde baştan başa Kemikleri görünüyodu :( Bende yuhh dedim tabi :( 30 dikiş attılar :(

*esra_r*

Üye
Bugün bizim askerlerden ikisi kavga etti... Kavga esnasında birinin eli cama değmiş ve camı olduğu gibi aşağıya indirmiş... İndirmekle kalmamış Elini kesmiş... Hemde baştan başa Kemikleri görünüyodu :( Bende yuhh dedim tabi :(
ayyyy çok fenaaa :allalla:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Bugün bizim askerlerden ikisi kavga etti... Kavga esnasında birinin eli cama değmiş ve camı olduğu gibi aşağıya indirmiş... İndirmekle kalmamış Elini kesmiş... Hemde baştan başa Kemikleri görünüyodu :( Bende yuhh dedim tabi :( 30 dikiş attılar :(

Hakikaten yuh yani...30 dikiş???

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ya bide beni görün hemde kendi arabamla götürdüm... Arabanın içi hep kan :( Tabi midemde kötü oldu elini görünce :(

xkadir61

xkadir61

Üye
ya toprakümit, biz yararlı bilgilerin paylaşıldığı konuları, böyle chat meydanı yaptığımız içinmi oluşturdunuz burayı?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi

*esra_r*

Üye
geldim ... geç kalmadım umarım ...
benim bugüne kadar hiç bi kemiğim kırılmadı ... sizin kırılan bi yeriniz oldu mu ?

kuzenim kolunu 3 yerden kırabilimiş de ona yuh diecektim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt