Mahşer-i Muhabbetimiz Açılmıştır... Muhabbete Devam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnoble

dreamnoble

Üye
Benim oldu.Sınavım vardı hata yapılmayacak sorularda hata yapmışım ona dedim ayrıca 15 tane kocaman paragraf sormuşlar.Bir de ona yuhhhhhhhh dedim :)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
geldim ... geç kalmadım umarım ...
benim bugüne kadar hiç bi kemiğim kırılmadı ... sizin kırılan bi yeriniz oldu mu ?

kuzenim kolunu 3 yerden kırabilimiş de ona yuh diecektim ...
Bende bir yerimi kırmudım... Şeytanın topuğuna kurşun :ehe
Kuzeninde nasıl kırmışsa artık :(

xkadir61

xkadir61

Üye
Saol kardeşlerin kardeşi ;) Sen neler yapıyosun... Bugün yuhh dediğin bir olay oldumu?
bugün değilde geçenlerde feribotla sirkeci-istanbul seferini yaparken, herkes satın aldığı simitlerden bir parça koparıp martılara atıyordu.martılarda atılan parçaları havada kapıp yiyordu. ben de bu arada siğaramdan son fırt'ı çektim ve bir fiskeyle yolladım havaya , martının biri nasıl olduysa kapı verdi yanan izmariti. bende utandım tabi.

*esra_r*

Üye
bugün değilde geçenlerde feribotla sirkeci-istanbul seferini yaparken, herkes satın aldığı simitlerden bir parça koparıp martılara atıyordu.martılarda atılan parçaları havada kapıp yiyordu. ben de bu arada siğaramdan son fırt'ı çektim ve bir fiskeyle yolladım havaya , martının biri nasıl olduysa kapı verdi yanan izmariti. bende utandım tabi.
ya bu sigaradan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmiyorum ... yuhhh diecem müsadenizle:sopa:

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim harikasın yaaa!!! Martının gagasını yaktın yani :ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
aynen öyle ama ,mahçup oldum hayvana karşı.

dreamnoble

dreamnoble

Üye
:D o kadarcıkmı sadece 15 tane kocaman paragrafmı...[/quote]

Tabiki hayır :) 21 soru uzun ama + 15 çokkk uzun...

--------------- Ekleme ---------------

ya bu sigaradan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmiyorum ... yuhhh diecem müsadenizle:sopa:

Bir sigara bir de yalan,nefret ötesi...:sopa::sopa:

*esra_r*

Üye
bana vişne suyu getirmeyen kardeşime yuh diorum...( ben bi mutfağa gidiyim gelirim birazdan )

*esra_r*

Üye
40 dak..Sorunun başını okuyup sonunu okurken başı neydi diyorsun :)

edebiyatçılar olarak biz bile bazen paragraflarda zorlanıyoruz... ama istersen paragraf konusunda bi iki tüyo verebilirim ;)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Tabiki buyur..

*esra_r*

Üye
altını çizerek okumaya çalış , özel isimlere takılma ;çoğu zaman yabancı isimleri okumaya gerek bile yoktur, önce soruyu okursan paragrafı ona göre okuyup yorumlarsın bütün gereksiz kısımları hafızana alıp kendini yormazsın... zamandan da tasarruf etmiş olursun... naçizane fikirlerim bunlar siz farklı düşürseniz seve seve dinlerim;)

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
altını çizerek okumaya çalış , özel isimlere takılma ;çoğu zaman yabancı isimleri okumaya gerek bile yoktur, önce soruyu okursan paragrafı ona göre okuyup yorumlarsın bütün gereksiz kısımları hafızana alıp kendini yormazsın... zamandan da tasarruf etmiş olursun... naçizane fikirlerim bunlar siz farklı düşürseniz seve seve dinlerim;)
:oke: katılıyorum... ama fazla bilmem tabi :)

*esra_r*

Üye
bu gece burada mıyız ?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Evet peki sen?

*esra_r*

Üye
ben beni geçtim burda mıyız dedim ;)

ben 10 dk içinde dönerim ... gelince mezuniyeti konuşalım tmm :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt