Bende bir yerimi kırmudım... Şeytanın topuğuna kurşungeldim ... geç kalmadım umarım ...
benim bugüne kadar hiç bi kemiğim kırılmadı ... sizin kırılan bi yeriniz oldu mu ?
kuzenim kolunu 3 yerden kırabilimiş de ona yuh diecektim ...

bugün değilde geçenlerde feribotla sirkeci-istanbul seferini yaparken, herkes satın aldığı simitlerden bir parça koparıp martılara atıyordu.martılarda atılan parçaları havada kapıp yiyordu. ben de bu arada siğaramdan son fırt'ı çektim ve bir fiskeyle yolladım havaya , martının biri nasıl olduysa kapı verdi yanan izmariti. bende utandım tabi.Saol kardeşlerin kardeşiSen neler yapıyosun... Bugün yuhh dediğin bir olay oldumu?
ya bu sigaradan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmiyorum ... yuhhh diecem müsadenizlebugün değilde geçenlerde feribotla sirkeci-istanbul seferini yaparken, herkes satın aldığı simitlerden bir parça koparıp martılara atıyordu.martılarda atılan parçaları havada kapıp yiyordu. ben de bu arada siğaramdan son fırt'ı çektim ve bir fiskeyle yolladım havaya , martının biri nasıl olduysa kapı verdi yanan izmariti. bende utandım tabi.

müsade sizin.ya bu sigaradan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmiyorum ... yuhhh diecem müsadenizle![]()
bugün değilde geçenlerde feribotla sirkeci-istanbul seferini yaparken, herkes satın aldığı simitlerden bir parça koparıp martılara atıyordu.martılarda atılan parçaları havada kapıp yiyordu. ben de bu arada siğaramdan son fırt'ı çektim ve bir fiskeyle yolladım havaya , martının biri nasıl olduysa kapı verdi yanan izmariti. bende utandım tabi.

aynen öyle ama ,mahçup oldum hayvana karşı.

Benim oldu.Sınavım vardı hata yapılmayacak sorularda hata yapmışım ona dedim ayrıca 15 tane kocaman paragraf sormuşlar.Bir de ona yuhhhhhhhh dedim![]()
o kadarcıkmı sadece 15 tane kocaman paragrafmı...
o kadarcıkmı sadece 15 tane kocaman paragrafmı...[/quote]
21 soru uzun ama + 15 çokkk uzun...ya bu sigaradan nefret ettiğim kadar başka bişeyden nefret etmiyorum ... yuhhh diecem müsadenizle![]()

Tabiki hayır21 soru uzun ama + 15 çokkk uzun...

21 soru + 15 çok uzun paragraf gerçekten yuh... Kaç dakka süreniz vardı?![]()

Bekletme bizi amabana vişne suyu getirmeyen kardeşime yuh diorum...( ben bi mutfağa gidiyim gelirim birazdan )

Bilmezmiyim o yüzden sayısalcı oldum40 dak..Sorunun başını okuyup sonunu okurken başı neydi diyorsun![]()

komutan öldürcek beni
Kendime Yuh diyorum40 dak..Sorunun başını okuyup sonunu okurken başı neydi diyorsun![]()
altını çizerek okumaya çalış , özel isimlere takılma ;çoğu zaman yabancı isimleri okumaya gerek bile yoktur, önce soruyu okursan paragrafı ona göre okuyup yorumlarsın bütün gereksiz kısımları hafızana alıp kendini yormazsın... zamandan da tasarruf etmiş olursun... naçizane fikirlerim bunlar siz farklı düşürseniz seve seve dinlerim![]()
katılıyorum... ama fazla bilmem tabi