okehan
Üye
Samsung Galaxy S6
Arkadaşlar, telefonu(Samsung Galaxy S6 "32 GB" olması lazım) çıktığı zaman aldım, yani " 10 Nisan 2015 " ve günümüz " 16 Nisan 2020 " beş yıldır telefonda spigen kılıfla kullanyorum, düşmeler gerçekleşti fakat fiziksel hiç bir hasar yok, geçen gün telefonum iş yerinde siyah bir prize güç moduna alıp kapattıktan sonra şarja taktım, %100 olduğunu görünce şarjdan çıkartıp telefonu açmaya çalıştım ve hiç tepki vermiyor, hard reset tuşu vs. hiç bir şey çalışmıyor, içinde çok önemli bilgilerim var, izlemem gereken yol nedir,
Not: Önemli nokta şu, şarja taktığım zaman ekran tepki vermiyor, fakat NFC şarj cihazım var, üzerine bıraktığım zaman şarj oluyor anlamında ışığı yanıyor, aynı zamanda bataryanın ısındığınıda anlayabiliyorum, zaten şarjı günde 4 veya 5 saat anca yetiyor, sebepleri neler olabilir, içinde çok ama çok önemli bilgilerim var, bunlara bi zarar gelir mi ?
Not: Önemli nokta şu, şarja taktığım zaman ekran tepki vermiyor, fakat NFC şarj cihazım var, üzerine bıraktığım zaman şarj oluyor anlamında ışığı yanıyor, aynı zamanda bataryanın ısındığınıda anlayabiliyorum, zaten şarjı günde 4 veya 5 saat anca yetiyor, sebepleri neler olabilir, içinde çok ama çok önemli bilgilerim var, bunlara bi zarar gelir mi ?
, bende arkadaşlara içindeki bilgileri kurtarabilirseniz yaptırmak isterim dedim fakat bildiğiniz üzere böyle firmalar komple değişim yapıp hiç bi el işçiliğine girmeden fazla para koparıp yükümlülük almama peşindeler, çok telefoncuya sordum, artistlik yaptılar ve "yok o yapılmaz, ölmüştür kardeşim, yeni anakart alman lazım, yok bunu yapamaz kimse" gibi şeyler söylediler, bende biraz araştırdım, sonuçta telefonda hangi parça arızalı ise onun değişimini yapan esnaf abilerimiz vardır diye, uzun uğraşlar sonucu 2 kişiye ulaştım, biri Eyüp, diğeri ise Beylikdüzü tarafında, kendileri cihazların parçalarını test edip arızayı bulacaklar, ona göre parça tamiri vs olacak, benim şuan ki sorum şu, Emmc yani dahili depolama sizce zarar görmüşmüdür, görmemiş ise zaten şuan olan düşüncem şudur; bir anakart bulup o anakartın Emmc kısmını söküp kendi Emmc' mi takıp cihazıma hiç bişi olmamış gibi kullanmak. Tavsiyeleriniz nelerdir, başına gelen oldumu, nelerle karşılaşabilirim, fiyat konusu sizce uçar mı? ve son olarak Veri Kurtarma Merkezleri çözüm olur mu?