ömer talat katı
Moderator
Format at kurtul.Kendimi kandırmışım yeniden başlattım sonuç yine aynı . Nerede bu virüs çıkmıyor ?![]()
Format at kurtul.Kendimi kandırmışım yeniden başlattım sonuç yine aynı . Nerede bu virüs çıkmıyor ?![]()
Win7 silip win 10 a geçmeyi düşünüyorum. Şimdi avast başlangıç taraması yapıyorFormat at kurtul.
Sistem özelliklerin nedir?Win7 silip win 10 a geçmeyi düşünüyorum. Şimdi avast başlangıç taraması yapıyor
Yok reis .Ekran alıntısı engelleme anına ait var mı
İ5-3470 3.2-3.6 ghz işlemciSistem özelliklerin nedir?
Windows 7'de durduğun kabahat.İ5-3470 3.2-3.6 ghz işlemci
10 gb DDR3 1033 mhz ram
Amd 4850hd 256 mb ekran kartı
Asus ph8-61 m-lx 2.0 anakart
Bulamam hele bu dönemdeKaspersky veya ESET gibi full antivirüs yüklü bir bilgisayara harddiskini harici olarak bağlayıp tarattırsan daha kolay temizleyebilirsin![]()
En son format deneriz bakalımSistem hatası oluşmuş olabilir, herşeyi virüs sanmayalım![]()

mbr seçeceksin.Mbr hatasına başlayacağım ya usb'ye rufs ile gpt olarak seçip win 10 kurulumu yükledim . Harddisk mbr imiş şimdi cd'den win7 pro yüklüyorum![]()
Bu usbden win 10 yükleme anlatanlara yazıklar olsun. Disk'in biçimi önemli arkadaşlar vs demiyorlar ya deli ediyorlar.
Win7 kurulaun diski gpt'ye çevireceğim sonra win 10 kuracağım . Sıkıntı olmaz demi ya.
Rufs programından win10 hazırlarken mbr mi seçeyim ? @sinan yüksel @Buğra
Kaç para lisans.Win 7'den direkt olarak win10'a yükseltiyoruz . Lisans key satın aldım. Virüsten kurtulduk. Bakalım win10 nasıl ?![]()
10 liraKaç para lisans.