Symbian(s60 3rd)OS9 Telefonlar İçin Sertifika Alma [Maxicep Farkıyla TR' de İlk]

Sponsorlu Bağlantılar

Freund

Üye
dostum senin verdiğin dosyada 1.signsis.exe 2.server.csr 3.SignSIS GUI v1.1.exe bulamadım dostum nerde olduğunu söylersen sevinirim kusura bakma bir türlü bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

unsigned olan sis veya sisx dosyasını alıyoruz. sizin verdiğiniz dosyada bulamadım opda buladım 4 tamam ladım ama bu dosyayı buladım bozkurt ne yapcam lütfen yardım et

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
oldu mu şimdi yaaa mesaj numarama bakarak bugün çıkan sertifiklara baktım benim imei numarama ait sertifika yoook.10 tanede mesajda atmıştım forumlarda acaba bi yanlışmı yaptım.bozkurt kardeş bi yardım et lütfen yaaa

pardon yaaa bozkurt kardeş benim sertifikamı başka mesajda buldum.buldum bulmasınada cepteki signsis prosunda sertifikalandıramıyorum proları.sertifika veya key'in ismini falan değiştiriyomuyuz. sign sis prosunda proyu,keyi ve ceri seçip self sign diyorum.translate edilen proyu yüklemek istediğim zaman "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan sertifika yüklenemez" hatası veriyor.ne yapmam lazım

kartal5

Üye
teşekkürler bozkurt kardeşim biraz önce sertifikaladım ve kullanıyorum. Emeğin için tekrar teşekkürler, sağolasın...:oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
2 kere yazdım imeimi listede yoq bozkurt bi yardımcı olsan

20 tane mesajım var :agla

gaymak03

Üye
merhaba dostlarim
su rotateme programini indirebilen warmi we sertifikasini da
lütfen yardimci olun
tessekkürler

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
merhaba dostlarim
su rotateme programini indirebilen warmi we sertifikasini da
lütfen yardimci olun
tessekkürler

sertifikasını üsten ugraşıp yapacaksın
prosunu os9.1 bölümünden indirebilirsin
:hmmm

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler bozkurt kardeşim biraz önce sertifikaladım ve kullanıyorum. Emeğin için tekrar teşekkürler, sağolasın...:oke:
Hayırlı olsun dostum sertifikan...

dostum senin verdiğin dosyada 1.signsis.exe 2.server.csr 3.SignSIS GUI v1.1.exe bulamadım dostum nerde olduğunu söylersen sevinirim kusura bakma bir türlü bulamadım

Arkadaşım cer ve key dosyasını zaten opda'dan indiriyon geri kalan dosyalar benim verdiğim eklentide var zaten geri tek program dosyası kalıyo oda senin isteğine kalmış hangi programı istiyorsan sitede indirip unsign olan dosyasını sertifikalandırıp telefona atıyorsun sertifikalama işini ilk mesajda önizlemeli bir şekilde vermişim...

pardon yaaa bozkurt kardeş benim sertifikamı başka mesajda buldum.buldum bulmasınada cepteki signsis prosunda sertifikalandıramıyorum proları.sertifika veya key'in ismini falan değiştiriyomuyuz. sign sis prosunda proyu,keyi ve ceri seçip self sign diyorum.translate edilen proyu yüklemek istediğim zaman "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan sertifika yüklenemez" hatası veriyor.ne yapmam lazım

Dostum zaten biz cepte sertifikalandırmayı anlatmıyoruz pcde sign edip telefona atacaksın...

2 kere yazdım imeimi listede yoq bozkurt bi yardımcı olsan

imei numaranı bir de mesaj no yolla ben bakayım...:oke:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
bozkurt kardeşim en sonunda başardım ir remote,rotate me'yi sertifikalandırabildim.Ya gerçekten bir haftadır sertifika beklemekten signsis gui ile uğraşmaktan daral gelmişti.en sonunda hayatın sırrını çözmüş gibi oldum valla.allah senin gibileri maxicepten eksik etmesin.tekrar tekrar teşekkürler sana :)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bozkurt kardeşim en sonunda başardım ir remote,rotate me'yi sertifikalandırabildim.Ya gerçekten bir haftadır sertifika beklemekten signsis gui ile uğraşmaktan daral gelmişti.en sonunda hayatın sırrını çözmüş gibi oldum valla.allah senin gibileri maxicepten eksik etmesin.tekrar tekrar teşekkürler sana :)
hayırlı olsun güle güle kullan.

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Ben = Wo
Sen = Ni
O = Ta
Biz = Womın
Siz = Nimın
Onlar = Tamın

Bay = şensın (Çincede İsmin sonuna eklenir,mesela Lee şensın = Bay Lee)
Bayan = şao-ciye (Genelde bütün bayanlara kullanılır)
Baba = Baba
Amca = Su-su
Cucu = Dayı
Anne = Ma-ma
Abi = Gı-gı
Küçük erkek kardeş = Di-di
Abla = Ciye-ciye
Küçük kız kardeş = Mey-mey
Lütfen = Çing
Meşgul = Mang
Türkiye = Tu-er-çi
Amerika = Mey-guo
Çin = Con-guo
Almanya = Da-guo
Fransa = Fa-guo
Japonya = Rı-ben
Pahalı = Guey
Çok = Hen
Çok pahalı = Hen-guey
Ucuz = piyen-yi
İyi = Hao
Çok iyi = Hen hao
En iyi = Zuvey hao
Para = çiyen
Kaç = Dwoşau
Bu ne kadar? Bu kaç para? = Cıgı duvoşau çiyen?
Tamam = Duvey
Büyük = Da
Küçük = şiao
Olabilir = Kı-yi
Arkadaş = Peng-you
Kitap = şu
Öğretmen = Lao-şıKaç Yaşında? = Duvo suvey?

çinceyi ögrenmeye çalışıyorum :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ya bozkurt bu siteyi nasıl buldun ;D Peng-you

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abdurrahmanz:
94662

asfa

asfa

Üye
eyvallah kardeş çok teşekkürler E65 im artık dahada sevimli bana

Freund

Üye
the_Bozkurt dostum çok sağol sonunda yaptım emeğine çok teşekkürler :huhu: sen olmasaydın sertifikayı göremezdik:yuru

Ozan

Ozan

Admin
Sertifika için yeni , etkin ve güzel bir yol bulmamız sevindirici.
Herkes almaya başlamış sanırım çok güzel eline sağlık Mustafa ( Bozkurt ) :oke:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sertifika için yeni , etkin ve güzel bir yol bulmamız sevindirici.
Herkes almaya başlamış sanırım çok güzel eline sağlık Mustafa ( Bozkurt ) :oke:
Elimizden geldiğince arkadaşlara sertifika aldırmaya çalışıyoruz, şuanda gidişatımız ii bu şekilde devam edersek sertifikasız kalmayacak.:oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
teşşekkürler sertifakamı 7 gün sonra aldım

mustimustich

Üye
sertikifa attigimiz mesajin icindemi tekrar yayinlanacak yoksa baska bir sayfadanmi bakacagiz lütfen aciklarmisiniz......tesekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertikifa attigimiz mesajin icindemi tekrar yayinlanacak yoksa baska bir sayfadanmi bakacagiz lütfen aciklarmisiniz......tesekkürler
sen attığın mesaj numarasını unutma sağ üst tarafta yazan daha sonra o mesaj numarasına bakarak ilk mesajda sertifikanı arayacaksın

Takipçi Satın Al

Üst Alt