Bazı Android uygulumaları ve oyunları telefonumda kendiliğinden siliniyor ! neden acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

ByPrfect

ByPrfect

Üye
?

Son düzenleme:
arslan3332

arslan3332

Üye
sorunu tam olarak anlamadim ama anladigim kadariyla es dosya yoneticisi cihazda kisayolu kayboluyor bunun sebebi birden cok ihtimal olabilir genelde internet uzerinden yapisiyla oynanmis uygulamalarda oluyor veya uygulama klonlama,uygulama kilitleme vs bu tur yazilimlardan da olabilir cihazi sifirlayip uygulamayi play storeden yuklemeyi denedin mi veya baska yontemler denedin mi

ByPrfect

ByPrfect

Üye
?

Son düzenleme:
v30xy

v30xy

Üye
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var es dosya yöneticisi kendi kendine kayboluyor ne ayarlarda görünüyor nede arayüzünde tablet kullanıyorum 4.8 play storda gözüküyor kaldır ve etkinleştir yazısı butonları bulunuyor ama bende uygulama gözükmediği için bir şey yapamıyorum uygulama varkende bişey yapamıyorum ve uygulama gözükmediği zaman play storeda etkinleştir butonuna tıkladığım zaman play store durdu deyip play den çıkıyor lütfen yardımınıza ihtiyacım var ne format nede antivirüs tarama yapıyom gözükmüyo eset kullanıyom premium hiç bişey fayda etmiyor kafasına göre kayboluyo nasıl geri geliyor diye sorarsanız ben çözemedim normal kendi dosya yöneticisi de aynı ama play storda es dosya yöneticisi diye aramadım geri bulmak için dosya yöneticisi diye yazdım baktım aynısı yükledim 1 2 sefer sonra bida denediğimde kaldır etkinleştir butonu tekrar çıktı ve çözümünü bulamadım bütün dosye yöneticilerini denedim bu kullandığım bide premium es dosya yöneticisi diğerlerine baktım hep aynı sorun
Cihaz Otomatik Olarak Devre Dışı Bırakıyor. Büyük İhtimal Zararlı Yazılım Gibi Birşeydir.

arslan3332

arslan3332

Üye
Play store uygulamasini cihazdan tamamen kaldirip es dosya yöneticisini yükleyip tekrar denermisin

v30xy

v30xy

Üye

Üst Alt