AIS
Üye
Keselim o zaman abi.Zaten bizi aptallaştırmaya çalışıyolar bu hıyarlar
Keselim o zaman abi.Zaten bizi aptallaştırmaya çalışıyolar bu hıyarlar
Cacığa doğrayacaksın bunlarıKeselim o zaman abi.

Hangisi olsun kartal?Cacığa doğrayacaksın bunları
Aslında turşu da yapılabilirler![]()
KartalHangisi olsun kartal?

Sen miydin kartal? Ben miydim yoksa? Bilemiyorum da.Kartal![]()
O ayrı bi karakterSen miydin kartal? Ben miydim yoksa? Bilemiyorum da.
Nerede şuan? Testere mi kesti?O ayrı bi karakter
Aha şuraya profilini bırakıyorum
@SoulsEagle
Akıbetini merak ediyoruzNerede şuan? Testere mi kesti?
Benden duymuş olma ama eskiden gizli olarak konuşuyorlardı. Hindi ile kartalı testere ile kesmeyi planlıyorlardı. Sonra testere kendisi kesti. Yinede söylüyorum benden duymadınAkıbetini merak ediyoruz
Bildiğim olayı unuttum teşekkürlerBenden duymuş olma ama eskiden gizli olarak konuşuyorlardı. Hindi ile kartalı testere ile kesmeyi planlıyorlardı. Sonra testere kendisi kesti. Yinede söylüyorum benden duymadın

Bildiğim olayı unuttum teşekkürler![]()

Kim kimi kesti miraderim

Benden duymuş olma ama eskiden gizli olarak konuşuyorlardı. Hindi ile kartalı testere ile kesmeyi planlıyorlardı. Sonra testere kendisi kesti. Yinede söylüyorum benden duymadınKim kimi kesti miraderim![]()
Hah şöyle söylesene kardeşim şimdi anladım ya.Benden duymuş olma ama eskiden gizli olarak konuşuyorlardı. Hindi ile kartalı testere ile kesmeyi planlıyorlardı. Sonra testere kendisi kesti. Yinede söylüyorum benden duymadın
Açıklama için teşekkürler. Özür dilerimHah şöyle söylesene kardeşim şimdi anladım ya.
Anlamayanlar için açıklayayım.
Benden duymuş olma ama eskiden gizli olarak konuşuyorlardı. Hindi ile kartalı testere ile kesmeyi planlıyorlardı. Sonra testere kendisi kesti. Yinede söylüyorum benden duymadın
"Rica ederim".Açıklama için teşekkürler. Özür dilerim
Eyvallah"Rica ederim".
Sir Teşekkür Ederim
Özür dilerimSen niye rica ediyorsun o benim adımEyvallahÖzür dilerim

Kusura bakma Teşekkür ederim. Ben Özür dilerim.Sen niye rica ediyorsun o benim adım![]()
Lafı bile olmaz diyecektim ama galiba o da senin adınKusura bakma Teşekkür ederim. Ben Özür dilerim.