sanane yavrum benim :ehe
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap muratalperr55' Alıntı: Buralar karışacak anlaşılan önlerden #rez alayım bari Genişletmek için tıkla ... konu eski karışsa karışırdı
muratalperr55' Alıntı: Buralar karışacak anlaşılan önlerden #rez alayım bari Genişletmek için tıkla ... konu eski karışsa karışırdı
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap The Pancar' Alıntı: Bende seviyorum ve nefret ediyorum seni anlıyorum ❤️ Bu da hep banlanıyor Genişletmek için tıkla ... yoo banlanmadım
The Pancar' Alıntı: Bende seviyorum ve nefret ediyorum seni anlıyorum ❤️ Bu da hep banlanıyor Genişletmek için tıkla ... yoo banlanmadım
0sıfırcı Üye Güzel ülkemin Atm si bile dolandırıcı olmuş Yırtık para veriyor İade ediyom kabul etmiyor yırtık diye @Baydırman @Dobraokuyucu @DarkredBlue61
Güzel ülkemin Atm si bile dolandırıcı olmuş Yırtık para veriyor İade ediyom kabul etmiyor yırtık diye @Baydırman @Dobraokuyucu @DarkredBlue61
DarkredBlue61 Üye ben qnb de denk geliyorum. atm den çekip geri atmye yatırsan parayı kabul etmiyor kendi paramı bile vermiyorlar,para verirsin almazlar...
ben qnb de denk geliyorum. atm den çekip geri atmye yatırsan parayı kabul etmiyor kendi paramı bile vermiyorlar,para verirsin almazlar...