Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|
Sponsorlu Bağlantılar
-Andromeda-
Üye
S6 edge 15 mb boyutunda bir güncelleme geldi
-Andromeda-
Üye
@hikmet366 kullandığın touchwiz sürümü ne ? Ben samsung experience a güncelledim bildirim sayısı çıkmıyor uygulama üstünde ve sürekli çöküyor kullandığın sürümü yazar mısın
@hikmet366 kullandığın touchwiz sürümü ne ? Ben samsung experience a güncelledim bildirim sayısı çıkmıyor uygulama üstünde ve sürekli çöküyor kullandığın sürümü yazar mısın
Uygulamalar güncellenmiş. Telefon ve kişiler uygulaması güncellenmiş iconları değişmiş onun dışında gözüme takılan başka birşey yok
G925FXXU6ERD3 sürüm numarası
-Andromeda-
Üye
Geçen yandığım konuyu düzeltmiş adamlar whatsapptan vs bildirim gelince yanıyor ekran artık
-Andromeda-
Üye
Ayarlarda gelişmiş özellikler diye birşey gelmiş yanlış hatırlamıyorsam. İçimde tek el modu ve oyunlar diye seçenekler var ayarlanabiliyor. Önceden var mıydı bilmiyorum
huzurkentli
Üye
Arkadaşlar merhaba. Daha once soruldumu bilmiyorum. Bende s6 edge G925FQ 7.0 sürum var. Rootlamam mümkünmü yardımcı olabilecek varmı
yoldash48
Üye
Selamlar
s6 edge plus kullanıyorum güzel hoş 3 yıldır. Ancak artık güncelleme gelmez oldu.
Kurabileceğim güzel ve güncem bir rom önerebilir misiniz?