Fenomen Olmak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Takibe takib kardeşim. Sonra 5 bin civarı olunca hepsini toplu halde silersin. Al sana mis gibi fenomen hesap

doctorrr

doctorrr

Üye
Takibe takib kardeşim. Sonra 5 bin civarı olunca hepsini toplu halde silersin. Al sana mis gibi fenomen hesap
Üç beş tane yumurtaya para harcamak saçmalığın dikalası. Gereksiz samimiyetlere girmeden follower-following sayıları birbirine yakın olan hesapları yaldır yaldır followla. Gerisi gelir zaten. Sonra bi kaç uygulama var following listeni temizleyebileceğin, onunla bi kaç işlemle güzel bi fenomen hesap yapmış olursun.

Kardeşim ne kadar boş beleş işlerle uğraşıyosun başka işin gücün amacın gayen yok mu senin ya

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Serhan

Serhan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
neyse en azından isteğini açık açık söylemişsin

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Önemli olanda bu değil mi zaten? Ve fikir alışverişi yapmak istedim ama ciddiye almayanlar oldu.
Doğrudur bana kalırsa da gereksiz birşey ama egonun tatmin edilmeye ihtiyacı varsa diğer insanlara zarar vermeden yapmanda bir sakınca yok. Malum başkalarını küçük düşürerek kendisini yükselttiğini zanneden egocularda çok :) Bunun dışında saygı duyarım takibe takip olabilir araştır ama bence bunun için para falan verme :)

• Beğen
Tepkiler: Gulu Gulu
Baydırman

Baydırman

Moderator
Fenomen oldun mu la?

Üst Alt