tommm2434
Üye
Sketchware 1.6.6 Premium (Türkçe)
Sketchware Kendi Android uygulamalarınızı ve Oyunlarınızı yapmanızı yarayan uygulamadır. En güzel özelliği ise nasıl bazı fonksiyonları kullanacağınızı öğretmektir. Örneğin bir buton nasıl eklenir vb. gibi. Mantık bölümünden ise kodlamayla uğraşmadan blockları taşıyarak uygulamanızı yapabilirsiniz. Nasıl uygulama yapacağınız konusunda Youtube da pek çok videosu bulunmaktadır. Şu an 2.0.6 versiyonuna kadar güncellemesi mevcuttur. Sıkıntı şu ki premium değildir ve pek çok kez Lucky Patcher adlı uygulamayla yama yapmama rağmen premium yapamadım bir türlü. Eğer siz yapabilirseniz bana uygulamayı atın ben onu da türkçeye çevirip siteye koyarım. Sizi uyarmadan geçemeyeciğim uygulamayı açmadan önce interneti kapatmalısınız. Kapatmazsanız yeni bir güncellmesi var deyip daha sonra uygulamayı kapatabilir. Bir de bazı eğitim ya da öğretici bölümlerinde uygulamadan atma sorunları var bu sorunlar uygulamadan kaynaklıdır çeviriden değil. Çok az bir bölüm tam olarak türkçeye çevrilemedi.
Yeni çevirilerle karşınızda olacağım. Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Not: Uygulama imzalama konusunda bana yardım ettiği için Bab-ı Umut'a çok teşekkür ederim.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: