Püf Noktası Migros Salla Kazan nasıl yapılır ve nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Migros Salla Kazan nasıl yapılır ve nedir?
Migros Salla Kazan uygulaması nedir ve ne işe yarar merak edilirken, Migros Salla Kazan kampanyası ile ilgili birçok farklı detayı makelemizden öğrenebilirsiniz.

Turkcell ile başlayan Salla Kazan kampanya çılgınlığına yeni markalar katılmaya devam ediyor. Özellikle Sanal mağazası ile internet ortamına önem veren Migros, Salla Kazan özelliği ile internet ortamına verdiği önemi bir kat daha arttırdı.

Mobil uygulamaların son yıllarda önem kazanması ile birlikte, markalar bu yönde yatırımlarını ve projelerini gerçekleştirmeye başladı. Migros’ta bu mobil sektörden geri kalmadı ve hali hazırdaki Mobil uygulamasına salla kazan özelliğini ekledi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Migros mobil uygulamasının içinde olan salla kazan kampanyası ile sizde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Migros uygulaması ile salla kazan yaparak, Migros marketlerdeki herhangi bir üründen yüzde indirim kazanabiliyorsunuz. Bazen yüzde yüz indirimde çıkabiliyor. Bunun için tek yapmanız gereken tıklayarak Android uygulamasını indirmek ve uygulamaya money club kart veya money club visa kartınızı tanımlamak. iPhone için indirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: halo_42


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Turkcellden Tanıdık Geldi :hmmm
 

Sahin_Muğla48

Kapalı Hesap
Merhaba Arkadaşlar ;

Uygulamayı yükledim , Money club kartımıda tanımladım. ama salla kazan seçeneğini bulamadım. Kullanan var mı ?
 
cenga_istanbul

cenga_istanbul

Üye
halo_42

halo_42

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt