Faturasız Vodafone Hız Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Bazen klavye düzeltiyor senin aldığın telefon ekran samsung gore biraz daha cok basıp kullanmalısın samsung hassas dokunmatik

G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen
Bilmiyordum kimse bahsetmemisti yorumlarda fln
Güncelleme ile FLN düzelmez dimi yani iki elli oyun blitz brigade mesela iyi değil oynamıyor oyun

Son düzenleme:

phasan

phasan

Üye
Aynen
Bilmiyordum kimse bahsetmemisti yorumlarda fln
Güncelleme ile FLN düzelmez dimi yani iki elli oyun blitz brigade mesela iyi değil oynamıyor oyun
Yok düzelmez o donanım ile alakalı

ibrother

ibrother

Üye
Vodafone hat olanlar testi 3G ile yapın daha iyi sonuçlar çıkar.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi

My godness çarşının bi yerinde hız testi yapayım dedim böyle çıktı az bişey gidiyon değişiyor 20 lerde fln oluyor başka biyerinde 5mbps bile çıktı Vodafone cok değişik
Sakarya Adapazarı

Son düzenleme:
Da®kness

Da®kness

Üye
Evin içinden en fazla 10 çıkıyor açık alanda bu kadar çıktı. Vodafone İzmir Bornova

phasan

phasan

Üye
Evin içinden en fazla 10 çıkıyor açık alanda bu kadar çıktı. Vodafone İzmir Bornova
Kotalı internet ve az mb varsa cok hız test yapma bu program net sömürüyor

phasan

phasan

Üye
Buda benim internet hızım türk Telekom pttcell hareket halinde yer ankara İstanbul yolu

bilisimler

bilisimler

Üye
Türk telekom evin içinde iyi çekmediğini farkettim.Evin içinde çekmediğine yönelik bir kaç şikayet aldım arkadaşlardan. Salon bölümüne geçtiğim zaman direk 3g ye geçiyor. Bizim evin duvarları biraz kalın olduğu için sanırım. Ama numaram vodafondayken böyle bir sıkıntı yoktu.İyi çekiyordu. Fakat numaram vodafondayken çok şebeke gidiyordu. Türk telekomda şebekenin gittiğini görmedim bir tek yağmurlu günlerde gidiyor. 5dk felan sürüyor. Geri geliyor şebeke.

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
Türk telekom evin içinde iyi çekmediğini farkettim.Evin içinde çekmediğine yönelik bir kaç şikayet aldım arkadaşlardan. Salon bölümüne geçtiğim zaman direk 3g ye geçiyor. Bizim evin duvarları biraz kalın olduğu için sanırım. Ama numaram vodafondayken böyle bir sıkıntı yoktu.İyi çekiyordu. Fakat numaram vodafondayken çok şebeke gidiyordu. Türk telekomda şebekenin gittiğini görmedim bir tek yağmurlu günlerde gidiyor. 5dk felan sürüyor. Geri geliyor şebeke.
Ben evde babam vodafone kullanırken durduk yere evde vodafone hat gidip duruyordu türk Telekom gecti nereye gitse çekiyor koydu bile Türk Telekom 4g var

bilisimler

bilisimler

Üye
Ben evde babam vodafone kullanırken durduk yere evde vodafone hat gidip duruyordu türk Telekom gecti nereye gitse çekiyor koydu bile Türk Telekom 4g var

Vodafonda çok gidiyor şebeke. Türk telekomda evde iyi çekmiyor.

phasan

phasan

Üye
Vodafonda çok gidiyor şebeke. Türk telekomda evde iyi çekmiyor.
Senin orayı bilmem de benim gittim yerlerde türk Telekom en az 3g cekiyordu

bilisimler

bilisimler

Üye
Senin orayı bilmem de benim gittim yerlerde türk Telekom en az 3g cekiyordu

Ben ilçe merkezinde yaşıyorum. Türk telekomun çekim gücü düşük biraz verimsiz geldi bana .Numram vodafondeyken böyle bir sıkıntı yoktu. Evin içinde bile 4.5g çekiyordu.

• Beğen
Tepkiler: phasan
Takipçi Satın Al

Üst Alt