Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Bu gidişle 10 seneye kalmaz mobil oyunlar PC oyunlarını geçer
O kadar ucmazda ama mobilde rehabet gormeye basladi artik oyun yapimcilari plastation xbox ve pc'nin yanina mobile'yide eklemeya basladilar daha kaliteli seyler gorebiliriz su kosu, cs cakmasi ve seker silme oyunlarindan vazgecerlerse

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu gidişle 10 seneye kalmaz mobil oyunlar PC oyunlarını geçer
Tam aksine mobil oyunlardaki free to play mantığı diğer sistemlere de eklenmeye başlandı. Fifa 18 ve NBA 2K18 te mikro ödemeler var. Özellikle NBA2K18 te birçok şey için ödeme yapman gerekiyor. Daha birçok oyunda uygulma içi ödeme var. Bu sistem birkaç sene içerisinde her yerde olacak. Ayrıca internet bağlantısı olmadan oyun oynayamaz hale geleceğiz.

• Beğen
Tepkiler: AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Tam aksine mobil oyunlardaki free to play mantığı diğer sistemlere de eklenmeye başlandı. Fifa 18 ve NBA 2K18 te mikro ödemeler var. Özellikle NBA2K18 te birçok şey için ödeme yapman gerekiyor. Daha birçok oyunda uygulma içi ödeme var. Bu sistem birkaç sene içerisinde her yerde olacak. Ayrıca internet bağlantısı olmadan oyun oynayamaz hale geleceğiz.
Doğru katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
WWE MAYHEM COK YAKINDA
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
NBA 2K18 İOS CIKTI ANDROID COK YAKINDA
DEAD POINT COK YAKINDA

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Cadillac34
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
WWE MAYHEM COK YAKINDA
NBA 2K18 İOS CIKTI ANDROID COK YAKINDA
DEAD POINT COK YAKINDA
Hepsi iyi güzelde uygulama içi satın alma olmasa daha da güzel olurlardı. Bir gelsinler bakalım. NBA de kesin olacak zaten normal versiyonunda var mobilde mi olmayacak?

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
İllaki bi satin alma paketi koyarlar
WWE beğenmedim. Adam gibi grafiklerle şöyle sağlam bir oyun yapsalar da oynasak. Çizgi film karakterleri gibi grafikleri var. Neyse tüm umudumuz Cod ta. Tabii bir de bir türlü çıkarmadıkları Grid var

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
WWE beğenmedim. Adam gibi grafiklerle şöyle sağlam bir oyun yapsalar da oynasak. Çizgi film karakterleri gibi grafikleri var. Neyse tüm umudumuz Cod ta. Tabii bir de bir türlü çıkarmadıkları Grid var
Grid kasim sonu aralik basi gibi gelebilirmis

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Iostakiler çoktan bitirdiler oyunu.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Acikcasi grid real racing 3'un golgesinde kalcakmis gibi gelio bana
Alda bi iphone artik isyan etme

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Biz de sesimizi çıkarmayacaksak o zaman kim ses çıkaracak? Bizi uyduruk dandik oyunlara mahkum etmek zorundalar mı? Birisi pahalı ama premium içerikleri kaliteli olan bir sistem, diğeri ise açık olmasına rağmen çöplük dolu. En son Lego Harry Potter'i getirdiler de ne oldu? Ekran tam değil ve oyunun çıkış tarihi 2012 idi. Böyle devam ederse Gameloft gibi içi boş balon oyunlar İos'a çıkmaya devam edecek. Grid Real Racing'in gölgesinde kalmaz. Pc'de ve konsollarda gayet başarılı bir seri idi. Ayrıca Grid'in yapımcısı F1 ve CMR serisinin de yapımcısı olan şirket. Colin Mcrae oyunları on numara. :)

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Biz de sesimizi çıkarmayacaksak o zaman kim ses çıkaracak? Bizi uyduruk dandik oyunlara mahkum etmek zorundalar mı? Birisi pahalı ama premium içerikleri kaliteli olan bir sistem, diğeri ise açık olmasına rağmen çöplük dolu. En son Lego Harry Potter'i getirdiler de ne oldu? Ekran tam değil ve oyunun çıkış tarihi 2012 idi. Böyle devam ederse Gameloft gibi içi boş balon oyunlar İos'a çıkmaya devam edecek. Grid Real Racing'in gölgesinde kalmaz. Pc'de ve konsollarda gayet başarılı bir seri idi. Ayrıca Grid'in yapımcısı F1 ve CMR serisinin de yapımcısı olan şirket. Colin Mcrae oyunları on numara. :)
Fiyati 18 dolar olunca bal gibide kalir

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Bu oyunlarda NBA2K18 Üst Düzey telefonlarda oynanabiliyor diğer cihazlarda uyumlu değil diyor daha ben telefonumda olay Store'da NBA görmedim WWE beğenmedim yani kısacası adam akıllı bir oyun yapsınlar insanları kandırmada üstlerine yok maşallah

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Tekken Yayinlandi

Subdvisson İnfinity Uzay Oyunu Yayinlandi

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Adamlar insanları nasıl soyacaklarını çok iyi çözdükleri için daha uzun süre düzgün oyun beklemesin kimse. NBA 2K18'e gelince, çoğu şeyi para ödeyerek yapabiliyorsun. Adamın saçını bile kestirmek için oyun içinde yer alan para ile yapmak zorundasın ve onu da gerçek para satın alarak kullanabiliyorsun. Ben daha önce dedim; artık tüm oyunlar böyle oyun için satın alma fonksiyonları ile olacak.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Subdivision Infinity internertsiz oynaniyor cok zevkli hikaye modu olan bi oyun yapmislar deneyebilirsiniz

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Home Street sims alternativi yayinlandi

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Into The Dead 2 Çıktı

PIKPOK'u tebrik ediyorum gerçekten çok iyi bir oyun yapmış grafikler efsane sadece yeni çıktığı için kasma sorunu var hikaye modu da çok iyi ortam süper sesler çok iyi bir de oyun çok zor

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34, TheLastWarrior ve AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Into The Dead 2 Çıktı

PIKPOK'u tebrik ediyorum gerçekten çok iyi bir oyun yapmış grafikler efsane sadece yeni çıktığı için kasma sorunu var hikaye modu da çok iyi ortam süper sesler çok iyi bir de oyun çok zor
Deniyem bakam
Oyun guzel lakin open world yapsa bide karaktere kendimiz yon versek cok daha iyi olurdu s7'de grafikler maksimumda sifir kasma cok gercekci olmus enerji gec doluyor biraz sadece

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir

Üst Alt