ibrahimbüyükdemir
Üye
Peki siz haklısınızPlay store ya gir aynı oyundan yüz tane çıkıyor karşına. Yenilik yok, yeni farklı bir şey yok. Biri bir oyun yapıyor diğerleri de onu kopyalıyor. Böyle olduğu sürece nesini beğeneceksin?
Peki siz haklısınızPlay store ya gir aynı oyundan yüz tane çıkıyor karşına. Yenilik yok, yeni farklı bir şey yok. Biri bir oyun yapıyor diğerleri de onu kopyalıyor. Böyle olduğu sürece nesini beğeneceksin?
Arkadaşım ama doğru değil mi? Şimdi böyle bir cümle yazıyorsun üzüyorsun beni. Play storeda en basit örnek temple run yaz altında yüz tane kopyası oyun çıkmıyor mu? Orjinallikten uzak, tamamen orjinal oyunun kopyası olan ve tek amacı insanları sömürmek olan bir yapıdalar. Bir iki tane firma dışında android'te doğru düzgün sağlam oyunlar var mı? Ben bile şu anda ps1 oyunlarına abandım onları oynuyorum. Son olarak son çıkan Nba 2k18'i biliyorsundur, içinde uygulama içi satın almalar var. Yani mobilde başlayan bu iş yakında tüm platformlara gelecek ve insanları para harcama kölesi haline getirecekler.Peki siz haklısınız
Çok haklısınızArkadaşım ama doğru değil mi? Şimdi böyle bir cümle yazıyorsun üzüyorsun beni. Play storeda en basit örnek temple run yaz altında yüz tane kopyası oyun çıkmıyor mu? Orjinallikten uzak, tamamen orjinal oyunun kopyası olan ve tek amacı insanları sömürmek olan bir yapıdalar. Bir iki tane firma dışında android'te doğru düzgün sağlam oyunlar var mı? Ben bile şu anda ps1 oyunlarına abandım onları oynuyorum. Son olarak son çıkan Nba 2k18'i biliyorsundur, içinde uygulama içi satın almalar var. Yani mobilde başlayan bu iş yakında tüm platformlara gelecek ve insanları para harcama kölesi haline getirecekler.
Carki gecmek icin yukari gitcen adamlari oldurcen kumandalarla carklari haraket ettiricen youtubede videolari varAz önce denedim ve beta da olsa, tam sürüm de olsa kesinlikle rezalet ötesi bir yapım. MC5'ten bile kötü. Para için bir oyun serisinin içine nasıl edilir bir kez daha görmüş olduk. N.O.V.A' da bozuldu. Şu mobile doğru düzgün oyun yapan iki firmadan birisi idi Gameloft, o da milleti soyma adına en popüler iki serisinin sonunu kendi elleri ile hazırladılar. Ben hala N.O.V.A 3'teki çarklı bölümü geçemedim, çarklar hareket etmiyor. Bu sorunu çözeceklerine saçma sapan oyunlar çıkartıyorlar. Sözün özü, hemen kurmayın zaten hatalarla dolu. Biraz zaman geçtikten sonra deneyin; ama fazla bir şey de beklemeyin.
Kardeşim her şeyi yaptım. Adam filan kalmadı yine de çarklar çalışmıyor. Bozuk işte. Çoğu kişide de aynı sorun var. Youtubedaki videoların altındaki yorumlarda okudum.Carki gecmek icin yukari gitcen adamlari oldurcen kumandalarla carklari haraket ettiricen youtubede videolari var
Bnde bi ara gecemiyodum verileri silip bastan basladim bitirdim oyunuKardeşim her şeyi yaptım. Adam filan kalmadı yine de çarklar çalışmıyor. Bozuk işte. Çoğu kişide de aynı sorun var. Youtubedaki videoların altındaki yorumlarda okudum.
baktım ama genellikle bu konuyu takip ediyorum uzun zamandırda konuyu takip etmediydimWindows 10 mağazasında bir çok oyun mevcut zaten. Sistemin iyise paralı olan sağlam oyunları yükleyebilirsin. Tabii para ile satın alarak. Onun dışında da uygulama içi satın almalı free to play oyunları ile demo oyunlar yer alıyor. Hiç mağazasına girip bakmadın mı ?

Ben windows 7 kullanıyorum gayet mutluyum. Windows 10 benim gibilere göre değil.baktım ama genellikle bu konuyu takip ediyorum uzun zamandırda konuyu takip etmediydim![]()

Halâ gelecek shadowgunMc combat vs'yi denedim giris cok yavas bekletiyor ates ediyom adam olmuyor yarim saat tarayacanki anca bencede fos oyun
ShadowGun Legendsi Bekliyorum bence on numara oyun geliyor cok yakinda

Hangi oyuna para ile güncelleme gelecek çok saçmaOyun daha yeni çıktı ve betada. Açıklama kısmında adamlar zaten bunu belirtmişler. Ücretsiz(!) güncellemelerle düzeltmeler yapacaklarını da belirtmişler. Adamlar oyun tam sürüme geçsin güncellemeleri de para ile satacağız diyorlar. 1 aylık güncelleme 50 TL, 1 senelik güncelleme 300 Tl. Gidin PS1 oyunlarını yükleyin oynayın, grafiğe takılmayın dünya kadar efsane oyunları var. Hala ilk çıkan Medal Of Honor'ları oynamadıysanız mutlaka oynamalısınız. İlk iki oyunun soundtrackları da efsanedir zaten, torrenten indirebilirsiniz. Ayrıca ilk üç MOH oyununun yapımcısı da Steven Spielberg'tir. 1998'de çıkan Er Ryan'ı Kurtarmak filminden sonra 1999 yılında ps1'in ilk 2.dünya savaşı temalı fps oyununu yapmıştır. Mutlaka oynamalısınız MOH'ları.
Yakında onu da yaparlar merak etmeHalâ gelecek shadowgun
Hangi oyuna para ile güncelleme gelecek çok saçma