Laptopu söktüm, toplayamadım.

Sponsorlu Bağlantılar

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Laptopu söktüm, toplayamadım.
Arkadaşlar bilgisayarı temizlemek için komple söktüm kasayı, sonra fanı iyice temizledim tekrar kapattım kasayı güç düğmesine bastığımda güç ışıkları yanıyor ve 5-10sn sonra tekrar sönüyor ekran gelmiyor yani, nerde sorun yapmış olabilir benim aklıma sadece ram geliyor, yardım.:sos:sos

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ramleride Söktüysen 2 Tane Varsa Tekrar Aç Laptopu 1 Tanesini Tak Bas Güç Tuşuna Görüntü Geliyosa RAMLerdendir.Bazen Ramler Yarım Oturuyo Ondanda Yapar Açılıp Kapamayı.Tüm Bağlantıları Güçlendir.

• Beğen
Tepkiler: Gallahad
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
1 tane 2gb ram var onu takıp çıkarıyorumda 1 türlü beceremedim oturuyor gibi duruyor ama hala açamadım

PALA.

PALA.

Üye
biosa girebiliyormusun ? zaten donanımların orada görünür.
Cihaz hakkında daha fazla bilgi verirsen yardımcı olacak birileri çıkar... 2 tane ram slotu varsa alttakine takılması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Gallahad
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
ekran hiç açılmadığı için biosa giremiyorum biosa girsem ayarlıyacamda, bilgisayarda toshiba c660k, biraz önce alternatif ram slotunu denedim ekranı açamadım bir türlü güç geliyor sonra 3-5sn sonra gidiyor tekrar ekran hiç aydınlanmıyor
tamamdır arkadaşlar, yaptı annem ben yapamayınca kaç ordan ben takarım dedi 2saattir takamadığım rami taktı :biggrin::biggrin:

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Bu cihazlar kolay arıza çıkartan cihazlar değildir, muhtemelen bağlantı noktalarında temassızlık veya kısadevre var.
Ram ve Hdd takılı olmasa bile biosa girilmesi gerekir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.41. saniyedeki bağlantıya dikkat edin
bu videodaki gibi yaptıysanız sorun yaşamamanız gerekir. Anlattığınıza göre hiç ekranda hareket yok
not: cevabınızı sonradan gördüm geçmiş olsun :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
RAMlere Odaklan Bence

Üst Alt