Böylesini Rabbim Kimseye Vermesin Diğerleri Sorun Değil Maldır Yerine Gelir Ama Allah Göstermesin Haklı İken Bile Bir İnsana Çarpmak Büyük Sorun.Hocam sende her hafta bir kaza atlatıyonGeçmiş olsun...
Vicdan meselesiBöylesini Rabbim Kimseye Vermesin Diğerleri Sorun Değil Maldır Yerine Gelir Ama Allah Göstermesin Haklı İken Bile Bir İnsana Çarpmak Büyük Sorun.
Ne Olursa Olsun En Ufak Kazada Bile Bişey Olmasa Bile Piskolojik Etkisinden Bile Kurtulmak Zor :/Vicdan meselesi
Öyle tabi sanki parkda geziyor bu insanlardaki umursamazlık yüzünden, her an birşey olacakmış gibi yaşıyoruzNe Olursa Olsun En Ufak Kazada Bile Bişey Olmasa Bile Piskolojik Etkisinden Bile Kurtulmak Zor :/
Maalesef.Bu Tarz Kazalarda Zaten Açık Alanda Olmuyo Hep Kör Noktalardan Çıkıyorlar Durmakda İmkansız oluyoÖyle tabi sanki parkda geziyor bu insanlardaki umursamazlık yüzünden, her an birşey olacakmış gibi yaşıyoruz
Trafik kuralları sadece taşıtlar için değil, yayalar içinde geçerli ama gel görki bizde kabahat hep sürücüye bulunur.Hep Kör Noktalardan Çıkıyorlar Durmakda İmkansız oluyo
Eğer Kameran Varsa Vede Yaya Geçiti vsde Gerçekleşmediyse Sorun Olmaz Merak Etme.Yaya Şuçlu Bulunur Genelde Sigortadan Bi İki Bİşey Koparır O Kadar.Trafik kuralları sadece taşıtlar için değil, yayalar içinde geçerli ama gel görki bizde kabahat hep sürücüye bulunur.
Toplumun daha çok bilinçlenmesi gerek
Eğer Kameran Varsa Vede Yaya Geçiti vsde Gerçekleşmediyse Sorun Olmaz Merak Etme.Yaya Şuçlu Bulunur Genelde Sigortadan Bi İki Bİşey Koparır O Kadar.Trafik kuralları sadece taşıtlar için değil, yayalar içinde geçerli ama gel görki bizde kabahat hep sürücüye bulunur.
Toplumun daha çok bilinçlenmesi gerek
Amin Tabiyki.Bizim Akraba Üst Geçide 250 Metre Kala Yaşlı Teyzeye Çarptı 4 Şeritlik Yolda 4 5 Yıldır Uğraşıyor Ama Bişey Alamazlar Çünkü Şuçlu Yaya Bulundu.Tuhaf Bişey.Allah kimsenin başına vermesin yinede kasız belasız yolculuklar inşallah![]()
Buyrun efenimHocam kullandığınız araç kamerasının ismini alabilir miyim ?
Tşkler Allah Razı OlsunGeçmiş olsun
Dimi Bide Öyle Tipler Var.Bi Tane Aksiyon Kamerası Al Kendine Aktiif Kullanıyorsan.Yaya geçitlerine Filan Dikkat Et.Herkes Hata Yapabilir Bende Bazen Dalgın Oluyorum Ama Bu Dalgınlıklar Bir Araba Bir Bisikletli İle Son Bulursa İşler DeğişirAbi geçmiş olsun hakikaten yayalar sıkıntı . Daha geçen bisikletle büyük bir marketin önündeki anayoldan geçiyorum . Önümde bana yakın 2 yaya onların ilerisinde biri daha vardı . Hızlıydım bide . Önce arka freni attım elimi bana yakın olanlar geçti . Sonra ilerisindeki de yola atladı . Kaldırımın dibine sola kaçtım . Ön fren kullanmasam yayayı yere sermiştim . Az kalsın çarpıyordum ne yapan sen dedim . Oralı bile olmadı .
Çoğu İnsan Cahil Bilmiyor Etmiyor Özellikle Bu Bisiklet Motorcuların En Büyük Sıkıntısı Kapı Açma Vakaları Sizin İşler Dahada Zor.Allah Göstermesin Her Hangibir Olayda Kayıt Çok Önemli Bİlgin Olsun.Sadece kapı açsalar, adam traktörden üzerime atladı zor kurtardımBu Bisiklet Motorcuların En Büyük Sıkıntısı Kapı Açma Vakaları Sizin İşler Dahada Zor

Ahaha İyiymişSadece kapı açsalar, adam traktörden üzerime atladı zor kurtardım![]()
Kökten Çözüm 
Kazanın nasıl ve nerede olacağı belli olmuyorAhaha İyiymişKökten Çözüm
![]()

TabiykiKazanın nasıl ve nerede olacağı belli olmuyor![]()
Bazı Dallamalar Özellikle Uğraş Veriyo