Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

burakcan42

Üye
Öncelikle WhatsApp grubu bildiğim kadarı ile yok, ben şuan 1520 de insider son sürüm kullanıyorum ve cihazım gayet stabil kesinlikle kapanma gibi bir durumla karşılaşmadım. Ben insider surumlerini bir denerdim sorun çıkarsa kararlı surume geri dönerdim ama bu insider son surum gayet stabil.kamera konusuna gelince çok kotu değil ama ilk zamanki gibi harika değil sanırım.cihazın pilinde sorun olabilir.
Hocam cihaz şu an güncel benim ama dediğim gibi kamera çok büyük sorun ne zaman resim çeksek batarya zayıf diyor normal kullanımda hiç bir sorun yok. İnternette de gezsek oyun da oynasak şarj gayet idare eder durumda. (Tabi ki ilk alındığındaki gibi 2 günü çatır çatır çıkarmıyor.) Hiç bu şekilde resim çekme sonrası şarj probleminiz oldu mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayır ben hiç pil sorunu yaşamadım.

serinaga

serinaga

Üye
Hocam cihaz şu an güncel benim ama dediğim gibi kamera çok büyük sorun ne zaman resim çeksek batarya zayıf diyor normal kullanımda hiç bir sorun yok. İnternette de gezsek oyun da oynasak şarj gayet idare eder durumda. (Tabi ki ilk alındığındaki gibi 2 günü çatır çatır çıkarmıyor.) Hiç bu şekilde resim çekme sonrası şarj probleminiz oldu mu?
Son birkaç yapıdan bu yana bende de benzer sorunlar yaşamaya başladım, ya pil ömrü azaldığından yapıyor, ya da ben SD kart kullanıyorum 64 Gb'nin 50 GB.'si dolu olduğundan yapıyor, veya pil ömrü azaldığından yapıyor. Son çare telefonu sıfırlayıp, SD kartı boşaltıp deneyeceğim ...

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim 930 un an itibari ile pili öldü açılmıyor gün gün farkettim sabah tan gitti mecbur yeni pil taktıracağım ..4 senesini tamamladıktan sonra bitme durumuna geçiyor artık pil. Ama bir daha cihaz alır isem kesin pili değişebilir olacak.

Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burakcan42

Üye
Hatırladığınız en stabil ve kullanılabilir w10 sürümü hangisiydi sizce?

sahanemir

sahanemir

Üye
İlk denim bence...

sahanemir

sahanemir

Üye
8.1 bence en iyisiydi...

sahanemir

sahanemir

Üye
Ve şimdi şunu anladım ki bende pil pert olmamış yeni güncellemeden dolayı ki bunun farkında değilim kendisi yapmış indirmiş geceden sanırım bu güncelleme pil full görünürken bile kapanıyordu kısır döngüye giriyor du ve kapanıyor et şimdi ise sorun yok anlamış da değilim ne oluyor diye.

remzi33

remzi33

Üye
bende (L950XL) son iki yapıdır şarj sorunu var. sıfırladım yine aynı. Şarjdan çekiyorum yarım saat demeden %80'e düşüyor. Bu süreçte normal günlük kullanımlar yapıyorum. İnternet, Facebook vs. Böyle giderse telefonu çarpıp kıracam artk. Nokia 8-9 çıksın da kurtulayım artık yetti valla

burakcan42

Üye
hocam neden gene nokia bekliyorsun yazık değil mi sana :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
remzi33

remzi33

Üye
hocam neden gene nokia bekliyorsun yazık değil mi sana :)
huylu huyundan vazgeçer mi hocam :) ya lafın açığı hem şirket olarak apple'dan nefret ediyorum hem de ios bana göre değil. Android tarafında da diğer ureticilerde iç açıcı bir cihaz yok benim için. Nokia tercihimin sebebi de alışkanlık işte :)

burakcan42

Üye
abi önce 925 aldım sonra zevkle 1520 aldım. bunları hep severek kullandım. En son bi ara deneyeyim diye arkadaşla bir haftalığına note 3 le takas ettik. Şimdi 2 senedir de note 3 kullanıyorum. Takas süresince dünya varmış dedim ama. Bence çok da ısrar etmeye gerek yok hatada :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15240 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Yükleyelim bakalım :) ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gözlerim yaşardı bu Microsoft'un azmine. Neredeyse bir yıl üstüne yeni bir özellik eklemişler. Emoji 5.0 desteği. Hatta, Windows 10 pc için yayınlandıktan sonra bunun Mobile için gelmeyeceğini de açıklamışlardı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, rainman3545, suyunsesi ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Artık Windows 10 Mobile kullanıcıları da böyle emojileri sosyal medyada kullanabilecek
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: n000k, suyunsesi, Krnl386 ve 2 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Artık Windows 10 Mobile kullanıcıları da böyle emojileri sosyal medyada kullanabilecek
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tebrik ediyorum Microsoft'u koca bir yıl çalış çalış, balon yapmayı başarmışlar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Esendağlı ve serinaga
yigitaga32

yigitaga32

Üye
arkadaşlar sizce bu tarihten sonra wp kullanılır mı

Üst Alt