Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımS3 brick oldu orta tuş çalışmadığından twrpye giremiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
onurw58
Üye
Konu Sahibi
S3 brick oldu orta tuş çalışmadığından twrpye giremiyorum
başlıktada dediğim gibi orta tuşum bozuk ve telbrick oldu.twrp yi açmak için bir yöntem varmı yardım edin lütfen
malzeme olarak dısarıdan sadece dırenc alacaksın evınde bozuk bır usb kablo vardır ıllakı eger yoksa 5 10 tl ye bırtanede usb alman gerekır resımde gosterdıgı gıbı lehım yapacaksın unutma
dırencler ya 1 adet 300 kılo ohm yada 3 adet 100 kılo ohm dırenc alacaksın
300 luk dırenc blursan 1 dırenc lehımleyeceksın 100 luk bulursan 3 dırencıde bırbırıne baladıktan sonra lehımleyeceksın
not : dırencler elektırık cılerde bulunmuyor pek nadır elektırıkcılerde vardır
bulabılecegın yerler radyo tv tamırcılerı pc tamırcılerı led tabelacılar ve elektronık yedek parca satan yerlerde bulursun hadı rastgele
malzeme olarak dısarıdan sadece dırenc alacaksın evınde bozuk bır usb kablo vardır ıllakı eger yoksa 5 10 tl ye bırtanede usb alman gerekır resımde gosterdıgı gıbı lehım yapacaksın unutma
dırencler ya 1 adet 300 kılo ohm yada 3 adet 100 kılo ohm dırenc alacaksın
300 luk dırenc blursan 1 dırenc lehımleyeceksın 100 luk bulursan 3 dırencıde bırbırıne baladıktan sonra lehımleyeceksın
not : dırencler elektırık cılerde bulunmuyor pek nadır elektırıkcılerde vardır
bulabılecegın yerler radyo tv tamırcılerı pc tamırcılerı led tabelacılar ve elektronık yedek parca satan yerlerde bulursun hadı rastgele
Bu dediğiniz USB jig Android tüm telefonlara uyumlu örneğin LG ,Sony...
Uyumlu mu ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
onurw58
Üye
Konu Sahibi
içini açtığım usb kablolarının hepsinde 3 tane lehim yeri var videolardakinde 5. Elektronik parça satan yerlerin birçoğuna sordum hepsinde 3 girişliler var
frezby1
Üye
onun onemı yok onemlı olan - ve ıd yı bulmak dene me yanılma ıle halledıceksın artık
bir program var pc ye yüklüyorsun o dirençle verilmiş akım gibi davranıyor ve telefon download moduna geçiyor. hatta sadece samsung için var galiba dur bulursam atıcam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kngrlr
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onurw58
Üye
Konu Sahibi
Saolun direnç ve microusb girişi ile hallettim.Tekrardan Hepinize Teşekkürler.
sahanemir
Üye
Ben doğubank tamircilerinden almıştım çok da güzel ise yarıyor