Krnl386
Üye
@og1907İnstagram uygulamasında video paylaşma sorunu olan varmı ne hikayede nede normal paylaşımda video paylaşılmıyor uygulamadan atıyor.
Instagram' ı denemedim ama bende de Facebook' ta atıyor...
@og1907İnstagram uygulamasında video paylaşma sorunu olan varmı ne hikayede nede normal paylaşımda video paylaşılmıyor uygulamadan atıyor.
şimdi baktım mytube bende de çalışmıyor neden acaba,yeni yapıyla alakalı galiba,yeni yapıyı yüklemeden önce çalışıyorduDeğişiklik var mı Erhan kardeşim? Var mı arkadaşlar yenilik falan..?
Bu arada Facebook Beta ve myTube çalışmıyor bende...
yok hocam ben yeni fast yapıyı yüklemedim dün bende fark ettim mytube çalışmıyorşimdi baktım mytube bende de çalışmıyor neden acaba,yeni yapıyla alakalı galiba,yeni yapıyı yüklemeden önce çalışıyordu
Acele etmeyiniz.ben dün güncellemeyi yükledim.Bakalım neler olacak.Birde benim whatsapda isimler yok sadece numaralar görünüyor bunu nasıl çözebilirim?
Ben kararlı yapıdayım. Demek ki genel sorun var...şimdi baktım mytube bende de çalışmıyor neden acaba,yeni yapıyla alakalı galiba,yeni yapıyı yüklemeden önce çalışıyordu
Kesinlikle haklısın yeni yapıyı!yükledim ama hiç bir fark göremiyorum.Abi neyi değiştiriyorlar ki yeni yapı diyoruz? Yeni yapı falan değil bu verilenler. Koca sistemde bir noktanın renginin değiştirilip "böyle nasıl duruyor bi bakalım" dan başka bir şey değil...
Link paylaşımı falan sanki 14393 ile eklenmişti diye hatırlıyorum hatta bi uygulama vardı telefonda youtube videosu izlerken paylaş dediğimde pcde 2-3 saniye içinde o youtube uygulaması açılıp video oynamaya başlıyordu wm10 kullanırken yapıyordum acaba kaldırdılar mı o özelliğiMS bize değil Android'e çalışıyor. W10 İnsider Build 16251 ile Ayarlar'a Telefon diye bir bölüm eklenmiş. Bilin bakalım hangi telefonlar için. Tabi ki Android. Android'den link paylaşımı falan yapabilmek içinmiş. Yemin ediyorum telefonu kırmak istiyorm artık bu ne saçma iş böyle mantığım almıyor!

Hiç karşılaşmadım ama, bende de bazen telefon ekranı simsiyah, ortalara gelince biraz daha açık renk oluyor. Ya kronik ya da ısınınca oluyor sanırım...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boyle bir şey başına gelen oldu mu hava ısındıkça sararma çoğalıyor soğuyunca azalıyor.Buzdolabına koyunca tamamen yok oluyor
telefon 640 xl
Katılıyorum..Abi neyi değiştiriyorlar ki yeni yapı diyoruz? Yeni yapı falan değil bu verilenler. Koca sistemde bir noktanın renginin değiştirilip "böyle nasıl duruyor bi bakalım" dan başka bir şey değil...
Sağ üst tarafta belirgin bir şekilde var bendede ısınınca daha fazla belli oluyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boyle bir şey başına gelen oldu mu hava ısındıkça sararma çoğalıyor soğuyunca azalıyor.Buzdolabına koyunca tamamen yok oluyor
telefon 640 xl
Buna argo bir tabirle bizim memlekette "Microsoft senin ben mantığını #&%@(\~|" diyorlarMS bize değil Android'e çalışıyor. W10 İnsider Build 16251 ile Ayarlar'a Telefon diye bir bölüm eklenmiş. Bilin bakalım hangi telefonlar için. Tabi ki Android. Android'den link paylaşımı falan yapabilmek içinmiş. Yemin ediyorum telefonu kırmak istiyorm artık bu ne saçma iş böyle mantığım almıyor!