Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
İnstagram uygulamasında video paylaşma sorunu olan varmı ne hikayede nede normal paylaşımda video paylaşılmıyor uygulamadan atıyor.
@og1907

Instagram' ı denemedim ama bende de Facebook' ta atıyor...

erhanercan

erhanercan

Üye
15235

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Krnl386 ve Esendağlı
Krnl386

Krnl386

Üye
Değişiklik var mı Erhan kardeşim? Var mı arkadaşlar yenilik falan..?

Bu arada Facebook Beta ve myTube çalışmıyor bende...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Değişiklik var mı Erhan kardeşim? Var mı arkadaşlar yenilik falan..?

Bu arada Facebook Beta ve myTube çalışmıyor bende...
şimdi baktım mytube bende de çalışmıyor neden acaba,yeni yapıyla alakalı galiba,yeni yapıyı yüklemeden önce çalışıyordu

erhanercan

erhanercan

Üye
İns preview kanalındayım bana hala düşmedi güncelleme

mp2934

mp2934

Üye
şimdi baktım mytube bende de çalışmıyor neden acaba,yeni yapıyla alakalı galiba,yeni yapıyı yüklemeden önce çalışıyordu
yok hocam ben yeni fast yapıyı yüklemedim dün bende fark ettim mytube çalışmıyor

gkhntlbs

Üye
ben dün güncellemeyi yükledim.Bakalım neler olacak.Birde benim whatsapda isimler yok sadece numaralar görünüyor bunu nasıl çözebilirim?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ben dün güncellemeyi yükledim.Bakalım neler olacak.Birde benim whatsapda isimler yok sadece numaralar görünüyor bunu nasıl çözebilirim?
Acele etmeyiniz.
Hani bazı zamanlar tek-tük isimlerdede böyle şeyler görünmez olabiliyor.
Kısa sürede düzelir..
Veya geçici olarak reset yapabilirsiniz.. Düzelme ihtimali var.

Krnl386

Krnl386

Üye
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi neyi değiştiriyorlar ki yeni yapı diyoruz? Yeni yapı falan değil bu verilenler. Koca sistemde bir noktanın renginin değiştirilip "böyle nasıl duruyor bi bakalım" dan başka bir şey değil...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Abi neyi değiştiriyorlar ki yeni yapı diyoruz? Yeni yapı falan değil bu verilenler. Koca sistemde bir noktanın renginin değiştirilip "böyle nasıl duruyor bi bakalım" dan başka bir şey değil...
Kesinlikle haklısın yeni yapıyı!yükledim ama hiç bir fark göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve suyunsesi
remzi33

remzi33

Üye
MS bize değil Android'e çalışıyor. W10 İnsider Build 16251 ile Ayarlar'a Telefon diye bir bölüm eklenmiş. Bilin bakalım hangi telefonlar için. Tabi ki Android. Android'den link paylaşımı falan yapabilmek içinmiş. Yemin ediyorum telefonu kırmak istiyorm artık bu ne saçma iş böyle mantığım almıyor!

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, maydinmaydin, suyunsesi ve 1 kişi daha
yasirtaha

yasirtaha

Üye

boyle bir şey başına gelen oldu mu hava ısındıkça sararma çoğalıyor soğuyunca azalıyor.Buzdolabına koyunca tamamen yok oluyor
telefon 640 xl

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
.BlueTR

.BlueTR

Üye
MS bize değil Android'e çalışıyor. W10 İnsider Build 16251 ile Ayarlar'a Telefon diye bir bölüm eklenmiş. Bilin bakalım hangi telefonlar için. Tabi ki Android. Android'den link paylaşımı falan yapabilmek içinmiş. Yemin ediyorum telefonu kırmak istiyorm artık bu ne saçma iş böyle mantığım almıyor!
Link paylaşımı falan sanki 14393 ile eklenmişti diye hatırlıyorum hatta bi uygulama vardı telefonda youtube videosu izlerken paylaş dediğimde pcde 2-3 saniye içinde o youtube uygulaması açılıp video oynamaya başlıyordu wm10 kullanırken yapıyordum acaba kaldırdılar mı o özelliği :hmmm

Xperia XA Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krnl386

Krnl386

Üye

boyle bir şey başına gelen oldu mu hava ısındıkça sararma çoğalıyor soğuyunca azalıyor.Buzdolabına koyunca tamamen yok oluyor
telefon 640 xl
Hiç karşılaşmadım ama, bende de bazen telefon ekranı simsiyah, ortalara gelince biraz daha açık renk oluyor. Ya kronik ya da ısınınca oluyor sanırım...
Katılıyorum..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
og1907

og1907

Üye

telefon 640 xl
Sağ üst tarafta belirgin bir şekilde var bendede ısınınca daha fazla belli oluyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Buna argo bir tabirle bizim memlekette "Microsoft senin ben mantığını #&%@(\~|" diyorlar

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, Krnl386 ve remzi33
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15237 (Fast) yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, serinaga ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye
Yükleyen var mı ? Şarjım az, bekliyorum dolmasını ...

remzi33

remzi33

Üye
MS Windows Mobile'ın fişini ne zaman çekecek sizce?

Üst Alt