Evet neconun hesabındayım şuan He
TheStRoNg Üye Genc007' Alıntı: Bu konuda smiley kullanmak yasak arkadaşlar. @TheStRoNg @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Tamam Yönetici tarafından düzenlendi: 26 Tem 2017
Genc007' Alıntı: Bu konuda smiley kullanmak yasak arkadaşlar. @TheStRoNg @TurkSaw Genişletmek için tıkla ... Tamam
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: İfade kullanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yasaktır lo
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Aynen yasak olabilir Genişletmek için tıkla ... Sana serbest izin verdim Harun abi ağzımızı burnumuzu kıracak yine yapacağınız muhabbetin içine limon sıkayım diyerek...
TurkSaw' Alıntı: Aynen yasak olabilir Genişletmek için tıkla ... Sana serbest izin verdim Harun abi ağzımızı burnumuzu kıracak yine yapacağınız muhabbetin içine limon sıkayım diyerek...
AIS Üye Genc007' Alıntı: Sana serbest izin verdim Harun abi ağzımızı burnumuzu kıracak yine yapacağınız muhabbetin içine limon sıkayım diyerek... Genişletmek için tıkla ... @minoo bizi dövebilir misin?
Genc007' Alıntı: Sana serbest izin verdim Harun abi ağzımızı burnumuzu kıracak yine yapacağınız muhabbetin içine limon sıkayım diyerek... Genişletmek için tıkla ... @minoo bizi dövebilir misin?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: @minoo bizi dövebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Dövmeye gücün yeter mi diye mi soruyorsun yoksa dövmesini mi rica ediyorsun?
TurkSaw' Alıntı: @minoo bizi dövebilir misin? Genişletmek için tıkla ... Dövmeye gücün yeter mi diye mi soruyorsun yoksa dövmesini mi rica ediyorsun?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Dövmeye gücün yeter mi diye mi soruyorsun yoksa dövmesini mi rica ediyorsun? Genişletmek için tıkla ... Hepsi geçerli olabilir.
Genc007' Alıntı: Dövmeye gücün yeter mi diye mi soruyorsun yoksa dövmesini mi rica ediyorsun? Genişletmek için tıkla ... Hepsi geçerli olabilir.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Hepsi geçerli olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bence dövebilir ama ben almayayım benim hakkım da neconundur saygıdeğer harun abim. Necocum sana da afiyet olsun şimdiden.
TurkSaw' Alıntı: Hepsi geçerli olabilir. Genişletmek için tıkla ... Bence dövebilir ama ben almayayım benim hakkım da neconundur saygıdeğer harun abim. Necocum sana da afiyet olsun şimdiden.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Bence dövebilir ama ben almayayım benim hakkım da neconundur saygıdeğer harun abim. Necocum sana da afiyet olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın beni dövebilirsiniz
Genc007' Alıntı: Bence dövebilir ama ben almayayım benim hakkım da neconundur saygıdeğer harun abim. Necocum sana da afiyet olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın beni dövebilirsiniz
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Sağolasın beni dövebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Valla mı
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Harun güveniyor Genişletmek için tıkla ... Harun abiyle konuştum takla atmazsa kahveden çıkmam diyor
TurkSaw' Alıntı: Harun güveniyor Genişletmek için tıkla ... Harun abiyle konuştum takla atmazsa kahveden çıkmam diyor
AIS Üye Genc007' Alıntı: Harun abiyle konuştum takla atmazsa kahveden çıkmam diyor Genişletmek için tıkla ... Tamam attım
Genc007' Alıntı: Harun abiyle konuştum takla atmazsa kahveden çıkmam diyor Genişletmek için tıkla ... Tamam attım