Pes 2017 Mobilde Attığım şık goller sjsjsjsj

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
pas versene oğluuum :bleh:

• Beğen
Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Baydırman

AIS

AIS

Üye
Squad Magnede gir orda takım amblemine tıkla outo pick var oto dizilim ona tıkla olmasa bide club housa tıkla my team de playerse tıkla orda bütün oyuncuların hepsine tek tek bas convert to trainer açık olanlara bas oyuncu puanı yükselticen oyuncu puanı yok diyor sonra convert trainerleri yaptıktan sonra geri gelecek my teame aşağıda training var ona bascan kırmızı kart yiyen oyuncuyu bulup ona basıp trainerleri yaptığın oyuncuların puanını kırmızı kart yiyene aktarcan
Convert trainer olmuyor

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: AIS
AIS

AIS

Üye
Olmuyosa scouttan yeni oyuncu acman lazım yeni oyuncuları trainer yapabiliyon yapamadıklarını kadroda mevcut oynayan oyuncular
Ama scout da oyuncu yok bazı oyuncuları sattım ama kırmızı kart aldigim için oyuna giremiyorum

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Ama scout da oyuncu yok bazı oyuncuları sattım ama kırmızı kart aldigim için oyuna giremiyorum
Top acman lazım bu kart sorunu yüzünden sifirlayip oyunu yeni kadro kurdum trainer biriktiriyom şimdi harcamiyom güncellemeyle duzeltirler bu kart sorununu
Saçma bişey kart yiyen oyuncu yüzünden maç Yapamiyoz oyuncuda değiştiriyor kabul etmiyor

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Top acman lazım bu kart sorunu yüzünden sifirlayip oyunu yeni kadro kurdum trainer biriktiriyom şimdi harcamiyom güncellemeyle duzeltirler bu kart sorununu
Saçma bişey kart yiyen oyuncu yüzünden maç Yapamiyoz oyuncuda değiştiriyor kabul etmiyor
Aynen çok saçma günlük para kazanıp oyuncu satın alabiliyorsun ve gerçek para ile

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
5 gollü çılgın