Program Yazmak İstiyorum Proje önerilerinizi Beklerim

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Program Yazmak İstiyorum Proje önerilerinizi Beklerim
C++ programlama dili ile kendimce küçük çaplı birçok program yazdım artık aklıma fikir gelmiyor.Program Yazmak İstiyorum Proje önerilerinizi Beklerim.

örnek : C++ ile Yaptığım Program 'ÖDEVCİ'
gibi işe yarar önerileriniz nelerdir.

_ardaa

_ardaa

Üye
.Net ortamında mı yazıyorsun, hobi mi okul mu senin ki

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
hobi olarak yapmak istiyorum çünkü ilerde bu meslek ile ilgili bir bölüm seçeceğim gibi geliyor :) .net ortamda yazmıyorum
DevC++ programını kullanıyorum

kralberk13

kralberk13

Üye
program yap tüm sesli chat adreslerine otomatik olarak istediğimiz sitenin adresini atsın

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Otomatik format atma olabilir. Programı açınca tüm işletim sistemleri(windows-linux-mac gibi) sırayla olsun istediğimizi seçip yükleyelim. Hem ayrı ayrı cd lerden kurtulmuş oluruz hemde tüm işletim sistemleri elimizin altında olur.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik format atma olabilir. Programı açınca tüm işletim sistemleri(windows-linux-mac gibi) sırayla olsun istediğimizi seçip yükleyelim. Hem ayrı ayrı cd lerden kurtulmuş oluruz hemde tüm işletim sistemleri elimizin altında olur.
internet üzerinde buna benzer linkler mevcut çok rastlamıştım :) şöyle özetliyim günlük kullanılacak bir program pratik birşey düşünün

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Önce kendin için yaz,
Kendin için yazdığın, kendi ihtiyacın olan bir proğram başkalarının işine de yarar.

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
çöp kutusundan silinenleri geri getirebilecek bir program?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
basit bir nesne vurma oyunu yazar mısın ? altta bir şekil var üstten süreyle gelenleri boşluk tuşuna basıp vuruyosun.
visual studioda yaz devc++dan pek hayır bekleme bana kalırsa hataları var

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Javanın temel nesne kodlarının ne olduğunu yazan program yapsana . Merakım var fakat dikkat veremiyorum

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
steam'a rakip ol

Üst Alt