Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dark_13

Üye
arkadaşlar telefonumu tamire vermiştim ana kartını değştirmişler telefona da çok eski bir sürüm yüklemişler bu sürümde çift tıkla uyandırma yok windows recovery tool ile güncelleme indirdim o güncellemede eski olduğu için onda da çift tıkla uyandırma yok telefonu en son güncellemeye kadar yaptım ama maalsefef yine yok bunu yüklemenin bir yolu varmı nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
arkadaşlar telefonumu tamire vermiştim ana kartını değştirmişler telefona da çok eski bir sürüm yüklemişler bu sürümde çift tıkla uyandırma yok windows recovery tool ile güncelleme indirdim o güncellemede eski olduğu için onda da çift tıkla uyandırma yok telefonu en son güncellemeye kadar yaptım ama maalsefef yine yok bunu yüklemenin bir yolu varmı nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Galiba bu idi
Edit : Ta kendisi
Gestures & Touch

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şikayetlere bakınca bu sistem bitti diyorum kendim için doğru zamanı bulunca bende bırakıcam artık

Krnl386

Krnl386

Üye
Benim için sonuna kadar devam sisteme. Hatalar yok mu hala var...

ezioTD

ezioTD

Üye
Hazır konuda araya girip bi öneri alıyım alınır mı sizce? :

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hazır konuda araya girip bi öneri alıyım alınır mı sizce? :
sistemin güncelleme alıp almadığan bakarak almanızı öneririm mağzadaki pek çok uygulama win10 ilk sürümünde dahi çalışmıyor.

ezioTD

ezioTD

Üye
sistemin güncelleme alıp almadığan bakarak almanızı öneririm mağzadaki pek çok uygulama win10 ilk sürümünde dahi çalışmıyor.
Güncelleştirme alıyor olması gerek. Çünkü mobil sürüm değil normal w10 sürümü

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cssper olunca insan 2 kere düşünmek zorunda kalıyor !!!
Adamların sattıkları maldan haberleri yok!
Casper ViaA1 telefon aldım. Stereo hoparlör , tek simli modeli. Adam mono hoparlör diyor, çift sim diyor!! Hoparlorun biri microfonmuş!!!! Kullandım cihazı benden iyi bilecek sanki. Bugün servisten almaya gidecem biraz taş-beyaz geçeyim şunlarla...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

dark_13

Üye
herkese merhaba arkadaşlar lumia 950 xl telefonuma başka rom yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Başka rom derken ?
herkese merhaba arkadaşlar lumia 950 xl telefonuma başka rom yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum

Pcye windows device recovery toolsu kur.Telefondan yedekleme yap. Teldeki müzik video resim gibi şeyleri pcye taşı.
wdrt ile telefonun yazılımını yeniden kur. Yedeksiz kurulum ile telefonu yapılandır.
Sonra kararlı yapıda kalmak istiyorsan güncelleme kontrolü yap ve güncellemeleri kur.
insider olmak istiyorsanda uygun olan hangisi ise ona geç (Hızlı yada yavaş). Karar senin...

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 16212 tüm halkalar için yayınlandı. Yapı yanlışlıkla yayınlandı. Lütfen telefonlarınıza yüklemeyin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırdır bir sıkıntı mı olur ?
Telefon açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Şu anda insider olmayanlara bile yayınlanmış duruma. KİMSE YÜKLEMESİN.
Normalde Yapı 15220 gelmesi lazımdı.

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Telefon açılıp kapanma döngüsüne giriyor. Şu anda insider olmayanlara bile yayınlanmış duruma. KİMSE YÜKLEMESİN.
Microsoft hepten kafayı yedi o zaman, niye tüm telefonlara veriyorlar ki ? Bir gecede telefonları telef edecekler :bilmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Krnl386
og1907

og1907

Üye
Normalde Yapı 15220 gelmesi lazımdı.
İyikine buraya baktım tam güncelleme var indirilecek dedi interneti kesip durdurdum sonrasında hata kodu verdi şuan internet açık umarım kendi kendine yüklemez
Microsoft hepten kafayı yedi o zaman, niye tüm telefonlara veriyorlar ki ? Bir gecede telefonları telef edecekler :bilmm
Toplu telef işlemi başlatmış olabilirler fırtına öncesi sessizlikten belliydi birşeyler olacağı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyikine buraya baktım tam güncelleme var indirilecek dedi interneti kesip durdurdum sonrasında hata kodu verdi şuan internet açık umarım kendi kendine yüklemez
Şimdilik tarihi 2050'ye alın her ihtimale karşı.

Krnl386

Krnl386

Üye
Vallahi bende de mağaza da güncellemeler çıktı. Kişiler güncellendi, şimdi giremiyorum. Sürekli atıyor ne iştir anlamadım...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386

Üst Alt