Yapı numarasını bilemiyorum ama gerçi sunuculardan kaldırılmıştır büyük ihtimalle.teşekkürler.Sorunlu yapı hangisiydi onu tekrar yüklemeyeyim
Herhangi bir haber yok.Benim merak ettim güncellemeleri sunucudan çektilermi tehlike devam ediyormuArkadaşlar var mı şu kişiler uygulaması ile ilgili gelişme .? Normalde kişiler uygulaması için acil bir güncelleme yayınlamaları gerekiyor.

Kişiler uygulamasına da PC için olan güncelleme gelmiş o yüzden açılmıyor. Mağaza'ya da güncelleme vardı onu da geri çekmişler, muhtemelen o da PC içindi.Arkadaşlar var mı şu kişiler uygulaması ile ilgili gelişme .? Normalde kişiler uygulaması için acil bir güncelleme yayınlamaları gerekiyor.
Dona hanımdan da bir cevap yok ...Bilgi almak için Dona Hanımı takip etmek lazım

O değil, son gelen mesajları okuduğum halde bep kırmızı kaldılar, bu defa yeni gelen mesajı ayırt etmede zorlanıyorum, bende çözüm olarak sildim onları ...Dona Sarkar çok pasif kalıyor. İnsider programcılarına bizzat Tweet attım, ses seda yok.
@serinaga
Mesajlaşma derken, sürekli olarak telefon her açıldığında Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz hatasını mı diyorsun.? O uzun zamandır var bende. Eğer oysa sorunun...
Bende tam tersi kişiler geri atıyor, ama telefon uygulamasından kişilere erişebiliyorumArkadaşlar bende Kişiler uygulaması çalışıyor da Telefon uygulamasından rehbere girilmiyor, geri tepiyor. Başka da bir sorunum yok. Bu arada şu bahsi geçen yanlış güncellemeyi de, önce sizi okuyarak atlattım. Umarım kısa sürede güzel bir güncelleme ile kendilerini affettirirler![]()

Onlarda da çalışmıyordur bence. Bende bayağı bir geri bildirim verdim, Microsoft'a direkt.Maalesef ki halen Kişiler uygulaması için bir güncelleme gelmedi, merak ettiğim 950 yada 950 XL'da Kişiler çalışıyor mu ? Acaba sadece desteklenmeyen cihazlarda mı var bu sorun ?
Geri Bildirim merkezinde 1 kişi geri bildirim yapmış![]()
950de çalışmıyor. Telefon uygulamasından giriyorum ancak.Maalesef ki halen Kişiler uygulaması için bir güncelleme gelmedi, merak ettiğim 950 yada 950 XL'da Kişiler çalışıyor mu ? Acaba sadece desteklenmeyen cihazlarda mı var bu sorun ?
Geri Bildirim merkezinde 1 kişi geri bildirim yapmış![]()
@suyunsesiArkadaşlar benim L950 de çalışıyor? Kişiler uygulaması Sürüm 10.2.1072.0
Win10 insider yapı ...15215.
Bugüne kadar çok defa telefonu sıfırladım, Windows 10'a geçtim, güncelleme yaptım, hafıza kartına bir şey olmadı. Tek dikkat edilmesi gereken sıfırlarken soruyor hafıza kartıda sıfırlansın mı diye, oraya tik atmamaya dikkat etmek ...@suyunsesi
Kardeşim, peki o gün mağazadan Kişiler uygulamasını güncellemiş miydin..?
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,
WDRT ile cihaz sıfırlarken, Windows 10 'a geçerken de olsun hafıza kartının takılı olmasında bir sakınca var mıdır ..?
(Ben en son cihazı sıfırlayıp, Windows 10' a geçtikten sonra sd kartıda biçimlendiriyorum.)