Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
Üst bar hızlı işlem merkezi sorunu düzelmiş.
Edge normal stabil şekilde çalışıyor, düzelmiş.
Kalan tek sorun Rehber'e giremiyorum...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Akşam hiç bir şeyden haberim yok iken saat 12 ye doğru bir uyarı aldım.. "Güncelleme bulundu, yüklemek için şarj durumunun %40 ve üzeri olması lazım şeklinde"
Ardından buraya girdim ve okuduktan sonra "iyi ki sorunu haber aldım" diyerek telefonun internetini kestim...
Sabah bir uyandım telefon açılmıyor. : )) )

Meğersem telefonu yüklemeye hazırmış.. %40 üzerine çıkınca otomatikman kaçınılmaz sona girmişim..
Neyse ki WDRT var ve işimizi görüyor.
Ancak, bu sorun microsoft ta önemli bir karışıklığa yol açar gibi görünmüyor.
Tabi bir arkadaşın dediği gibi maksatlı olarak yayınlamadılarsa..
Arkadaşlar bu sorunlu sürüm hala yayında mı
Örneğin şu an 8.1 den İnsider sürümüne geçmek istesek devreye hangisi giriyor

serinaga

serinaga

Üye
Henüz bir bilgi yok sanırım, ben tarihi 2050 yapmıştım, bu defa WhatsApp çalışmadı, Wifi kapatıp, tarihi normale aldım ...

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar var mı şu kişiler uygulaması ile ilgili gelişme .? Normalde kişiler uygulaması için acil bir güncelleme yayınlamaları gerekiyor.

og1907

og1907

Üye
Arkadaşlar var mı şu kişiler uygulaması ile ilgili gelişme .? Normalde kişiler uygulaması için acil bir güncelleme yayınlamaları gerekiyor.
Herhangi bir haber yok.Benim merak ettim güncellemeleri sunucudan çektilermi tehlike devam ediyormu :sopa:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilgi almak için Dona Hanımı takip etmek lazım

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kişiler uygulamasına da PC için olan güncelleme gelmiş o yüzden açılmıyor. Mağaza'ya da güncelleme vardı onu da geri çekmişler, muhtemelen o da PC içindi.

Hatalı sürüm geri çekilmiş bu arada

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Dona Sarkar çok pasif kalıyor. İnsider programcılarına bizzat Tweet attım, ses seda yok.

@serinaga

Mesajlaşma derken, sürekli olarak telefon her açıldığında Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz hatasını mı diyorsun.? O uzun zamandır var bende. Eğer oysa sorunun...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu kişiler uygulamasının eski surum appxbunle olanı kimsede yok mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar bende Kişiler uygulaması çalışıyor da Telefon uygulamasından rehbere girilmiyor, geri tepiyor. Başka da bir sorunum yok. Bu arada şu bahsi geçen yanlış güncellemeyi de, önce sizi okuyarak atlattım. Umarım kısa sürede güzel bir güncelleme ile kendilerini affettirirler :)

serinaga

serinaga

Üye
Dona Sarkar çok pasif kalıyor. İnsider programcılarına bizzat Tweet attım, ses seda yok.

@serinaga

Mesajlaşma derken, sürekli olarak telefon her açıldığında Mesajlaşma uygulamasına hoş geldiniz hatasını mı diyorsun.? O uzun zamandır var bende. Eğer oysa sorunun...
O değil, son gelen mesajları okuduğum halde bep kırmızı kaldılar, bu defa yeni gelen mesajı ayırt etmede zorlanıyorum, bende çözüm olarak sildim onları ...
Arkadaşlar bende Kişiler uygulaması çalışıyor da Telefon uygulamasından rehbere girilmiyor, geri tepiyor. Başka da bir sorunum yok. Bu arada şu bahsi geçen yanlış güncellemeyi de, önce sizi okuyarak atlattım. Umarım kısa sürede güzel bir güncelleme ile kendilerini affettirirler :)
Bende tam tersi kişiler geri atıyor, ama telefon uygulamasından kişilere erişebiliyorum :bilmm

Krnl386

Krnl386

Üye
Peki arkadaşlar, kişiler uygulamasının düzelmesi için ne yapacağız? Yoksa bunlar bir mağazaya güncelleme verecekler mi? Uygulama için..?

Kişilere ulaşmak için Skype' de giremiyorum atıyor sürekli...!

Diğer türlü, bu çarşamba cihazı sıfırlayacağım WDRT ile ...

@Sensation
@bozkirdangelen
@serinaga

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Maalesef ki halen Kişiler uygulaması için bir güncelleme gelmedi, merak ettiğim 950 yada 950 XL'da Kişiler çalışıyor mu ? Acaba sadece desteklenmeyen cihazlarda mı var bu sorun ?
Geri Bildirim merkezinde 1 kişi geri bildirim yapmış :bilmm

Krnl386

Krnl386

Üye
Maalesef ki halen Kişiler uygulaması için bir güncelleme gelmedi, merak ettiğim 950 yada 950 XL'da Kişiler çalışıyor mu ? Acaba sadece desteklenmeyen cihazlarda mı var bu sorun ?
Onlarda da çalışmıyordur bence. Bende bayağı bir geri bildirim verdim, Microsoft'a direkt.

Çarşambaya kadar düzeldi düzeldi, yoksa direkt WDRT...

rainman3545

rainman3545

Üye
950de çalışmıyor. Telefon uygulamasından giriyorum ancak.

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar benim L950 de çalışıyor? Kişiler uygulaması Sürüm 10.2.1072.0
Win10 insider yapı ...15215.

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar benim L950 de çalışıyor? Kişiler uygulaması Sürüm 10.2.1072.0
Win10 insider yapı ...15215.
@suyunsesi

Kardeşim, peki o gün mağazadan Kişiler uygulamasını güncellemiş miydin..?
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,
WDRT ile cihaz sıfırlarken, Windows 10 'a geçerken de olsun hafıza kartının takılı olmasında bir sakınca var mıdır ..?
(Ben en son cihazı sıfırlayıp, Windows 10' a geçtikten sonra sd kartıda biçimlendiriyorum.)

serinaga

serinaga

Üye
@suyunsesi

Kardeşim, peki o gün mağazadan Kişiler uygulamasını güncellemiş miydin..?
Arkadaşlar bir sorum olacaktı,
WDRT ile cihaz sıfırlarken, Windows 10 'a geçerken de olsun hafıza kartının takılı olmasında bir sakınca var mıdır ..?
(Ben en son cihazı sıfırlayıp, Windows 10' a geçtikten sonra sd kartıda biçimlendiriyorum.)
Bugüne kadar çok defa telefonu sıfırladım, Windows 10'a geçtim, güncelleme yaptım, hafıza kartına bir şey olmadı. Tek dikkat edilmesi gereken sıfırlarken soruyor hafıza kartıda sıfırlansın mı diye, oraya tik atmamaya dikkat etmek ...

• Beğen

Üst Alt