Lincoln söz verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Lincoln söz verdi!
Lincoln söz verdi!
Brezilyalı futbolcumuzdan Haldun Üstünel'e şampiyonluk sözü

Galatasarayımızın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln, camiaya şampiyonluk sözü verdi. Çarşamba günü, kendisiyle sürekli olarak ilgilenen yönetici Haldun Üstünel'le dertleşen Brezilyalı oyuncu, "Sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız. Buna şimdiden söz veriyorum" dedi. Şu ana kadar bekleneni veremediğini kabul eden Lincoln, başlıca sebeplerden birinin de çok tekme yemesi olduğunu savundu. Kendisine yönelik sertlikten yakınan ünlü futbolcu, hakemlerin de bu konuda yeterince hassas davranmadığını öne sürdü. Lincoln, Üstünel'e şunları söyledi: "Türkiye liglerinde oynanan tüm maçlara bakın. Bu zamana kadar benden çok tekme yiyen futbolcu var mı? Top daha ayağıma gelmeden bacağıma, baldırıma tekmeyi basıyorlar. Bu yüzden sakatlık dönemlerim oldu ve bir türlü toparlanamadım. Ama artık final haftalarına giriyoruz. Kendimi göstereceğim."
'EN BÜYÜK YILDIZ SENSİN'
Türkiye'ye geldiği günden bu yana Lincoln'le ilgilenen ve yıldız oyuncunun her türlü sorununa çözüm getirmeye çalışan Üstünel'in ise, "Senin kaliteni biliyor, iyi niyetine güveniyoruz. Zaten beklentilerimizin hep üst seviyede olmasının nedeni de bu. Türkiye'deki en kaliteli futbolcu sensin. Bugüne kadar kendini gösteremesen de son haftalarda maçlara ağırlığını koyacağından şüphemiz yok. Muhteşem bir finalle kendini affettirebilirsin. Kendine güvenini kaybetme, yeter" diyerek Brezilyalı oyuncuya moral verdiği öğrenildi.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
O soz verse nolcak onun aldıgı para haram olsun o paraya kac tane yeteneklı genc alınırdı ya

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ßen ßir Fenerßahçe'Li Olarak Hellßoya Katılıyorum...

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bi aradan sonra Gençlerbirliği maçında kimliğini ortaya koydu gerçekten
Herkesin işbirliğiyle arzusuyla bütün maçlarımızı kazanacağız inşallah :oke:

ukalgs

ukalgs

Üye
kalli gitti lincoln geldi inşallah bu performansını lig sonuna kadar sürdürür

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Geldiğinden beri ne vermiş:) Lincoln oynadığı tüm maçlarda vasattı genclerbirliği macı da dahil..Kaç maç kazandırmış ne vermiş.Lincoln yıldız değil.Aşı tutmadı galatasarayda. bukadar basit.

Salihyet

Salihyet

Üye
Ben lincoln ile ilgili yorum yapmamaya karar vermiştim, gitsin arkasından çok güzel yazılar yazıcam :ehe #Üstünel türkiye de ki futbolculardan haberi yok galiba, kendi takımında ki kral diyip baş tağcı ettiği topçuyu çiğniyor öncelikle (Fenerbahçe yi saymıyorum bile :ehe önce kendi takımını görsün.. )

kurt bey

kurt bey

Üye
Geldiğinden beri ne vermiş:) Lincoln oynadığı tüm maçlarda vasattı genclerbirliği macı da dahil..Kaç maç kazandırmış ne vermiş.Lincoln yıldız değil.Aşı tutmadı galatasarayda. bukadar basit.

Sanane:ehe:ehe:ehe:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Herkes rahadına baksın ekmeğini kovalasın.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu laflar benimdi ama:)

Bknz: Birşeyler kapmak.

1. si bu laflar Adana da sıkça kullanılan laflar ben sürekli günlük yaşamdada kullanıyorum.Doğma büyüme Adana'lıyım.

Bilmem sen kaç senedir Adana'lısın ama...

2. si hadi diyelim senden gördüm çok değerli birisin ya seni kendime örnek aldım kullandım.

Patenti sanamı ait bu lafların ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Evet pantenti bana ait.Ne olacak. :islik

Adanada sıkca kullanılan kelimeyse adanalı olmakla ne alakası var:)

Bknz: Konu Dışı msj yazmak.

Konu: Lincoln Söz verdi.:oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Artık kanaat getirdim sen normal değilsin.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
:kop::box:ehe:yuru

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Daha önce saçma sapan mesajlar yazmadan dolayı (spor bölümünde) ceza almıştın..Ama halen devam ediyorsun..Devam etmemen senin için en uygun karar olur.

Kuzen

Kuzen

Üye
Hocam bende şunu düşünüyorum.O kadar saçma sapan şeyler yazıyorsun nasıl banlanmıyorsun varmı bunun bir formülü ? Birde gizli yöneticiyiz sanırım herkezi uyarıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt