Lincoln söz verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Daha önce saçma sapan mesajlar yazmadan dolayı (spor bölümünde) ceza almıştın..Ama halen devam ediyorsun..Devam etmemen senin için en uygun karar olur.
kendi kararlarımı kendim veriim devm edip etmeme adına cezzalarda karşılık lıdır kimse durduk yere ceza almaz ona bakarsan sen ben den de sınırdasın ceza konusunda sen neden burdasın ozaman

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hocam bende şunu düşünüyorum.O kadar saçma sapan şeyler yazıyorsun nasıl banlanmıyorsun varmı bunun bir formülü ? Birde gizli yöneticiyiz sanırım herkezi uyarıyoruz :)

Aynı şekilde bende senin hakkında öyle düşünüyorum...Banlanıp banlanmadığım senin için dert olmasın.:oke:Rahatına bak.Gerisine karışma.

ıBoRotTi Durmak yok yola devam o halde.

Kuzen

Kuzen

Üye
Neye karışıp neye karışmayacağımı senin gibi birisi bana söyleyemez sanırım.Birde bu forumda biri sen fanatiklik yapıyorsun ukalalık yapıyorsun diye gelip bana diyemez.Bilmem anlatabildimmi?

Ozan

Ozan

Admin
Konuyu çok da güzel kisisel tartısmalara dönüştürüyorsunuz üstünüze yok, futbol bölümüne neden giriyorsunuz ne amaçla giriyorsunuz bir kere de kendinize sorun ve bu tip saçmalıklar yapmayın lütfen. Ceza vermeyi istemesek de vermek zorunda kalacağız, sonra mail ile "Haksız yere banlandım" mesajı gönderip, yüzsüzlük yapmıs olursunuz. O yüzden baştan önlemlerinizi alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt