3000-3500 bandında gireceği söyleniyor. 450 kullanıyorum. Almak istiyorum ama sistem korkutuyor beni. Yarın biz vazgeçtik ya demeyeceklerinin garantisi yok. Kullanıcı sayısı gittikçe çakılıyor. Var mı atılım bekleyen?Kaç liraya aldığınıza bağlı olarak değişir. Yoksa telefon donanım özellikleri açısından çok iyi bir cihaz.
Özellikle şu uygulama yok diyebileceğim bir uygulama yok. Sistemde donma takılma sıkıntım vardı o da halloldu. Eksiklik hissettiğim şeyler tarayıcı hantal bir de geçen gün flaşı denedim görmedi telefonUzun süre bu sistemi savundum hala daha kullanmaktayım ancak uygulama eksiklikleri çok fazla ne yazık ki, banka uygulamalarının dahi çoğu yok. Birde ne olacak ne bitecek belli değil. Son olarak Lumia 1520 ve 930 un güncelleme dışında bırakılması çok yanlış oldu. Heyecandan hoşlanıyor ve maceraperest biriyseniz hemen alın yoksa uzak durun derim.
Nokıa adına alerjileri var. 500 liralık l450im son güncellemeyi aldıUzun süre bu sistemi savundum hala daha kullanmaktayım ancak uygulama eksiklikleri çok fazla ne yazık ki, banka uygulamalarının dahi çoğu yok. Birde ne olacak ne bitecek belli değil. Son olarak Lumia 1520 ve 930 un güncelleme dışında bırakılması çok yanlış oldu. Heyecandan hoşlanıyor ve maceraperest biriyseniz hemen alın yoksa uzak durun derim.
Ben olsam bir tane 950xl alırım yanına Windows Phone uyumlu vector akıllı saat alırım parada kalırsa dock alırımTelefon açıkçası çok cezbetti beni. Donanımı tartışılmaz ama sistem hala soru işareti. Sizce almak akıl işi mi?
Yakında x86 platformlu ürünler çıkacak hatta Qualcomm bile bu yapıda üretim için çalışıyor ve bu sistemle pc ile birebir aynı donanımı kullanıp aynı performans ve hızı alıyor aynı puanlarda geziyor olacağız ki buda mobil sistemleri baştan dizayn edecek![]()