Anket Hp Elite x3 almak mantıklı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Hp Elite X3 almalı mı?

• Hiç düşünme al

Kullanılan: 3 16.7%
  • O paraya Iphone alırım ben

Kullanılan: 9 50.0%
  • L950 daha mantıklı

Kullanılan: 6 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    18
Silisyaa

Silisyaa

Üye
    Konu Sahibi
Hp Elite x3 almak mantıklı mı?
Telefon açıkçası çok cezbetti beni. Donanımı tartışılmaz ama sistem hala soru işareti. Sizce almak akıl işi mi?

volumezoom

volumezoom

Üye
Uzun süre bu sistemi savundum hala daha kullanmaktayım ancak uygulama eksiklikleri çok fazla ne yazık ki, banka uygulamalarının dahi çoğu yok. Birde ne olacak ne bitecek belli değil. Son olarak Lumia 1520 ve 930 un güncelleme dışında bırakılması çok yanlış oldu. Heyecandan hoşlanıyor ve maceraperest biriyseniz hemen alın yoksa uzak durun derim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Kaç liraya aldığınıza bağlı olarak değişir. Yoksa telefon donanım özellikleri açısından çok iyi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Silisyaa

Silisyaa

Üye
    Konu Sahibi
Kaç liraya aldığınıza bağlı olarak değişir. Yoksa telefon donanım özellikleri açısından çok iyi bir cihaz.
3000-3500 bandında gireceği söyleniyor. 450 kullanıyorum. Almak istiyorum ama sistem korkutuyor beni. Yarın biz vazgeçtik ya demeyeceklerinin garantisi yok. Kullanıcı sayısı gittikçe çakılıyor. Var mı atılım bekleyen?
Uzun süre bu sistemi savundum hala daha kullanmaktayım ancak uygulama eksiklikleri çok fazla ne yazık ki, banka uygulamalarının dahi çoğu yok. Birde ne olacak ne bitecek belli değil. Son olarak Lumia 1520 ve 930 un güncelleme dışında bırakılması çok yanlış oldu. Heyecandan hoşlanıyor ve maceraperest biriyseniz hemen alın yoksa uzak durun derim.
Özellikle şu uygulama yok diyebileceğim bir uygulama yok. Sistemde donma takılma sıkıntım vardı o da halloldu. Eksiklik hissettiğim şeyler tarayıcı hantal bir de geçen gün flaşı denedim görmedi telefon
Nokıa adına alerjileri var. 500 liralık l450im son güncellemeyi aldı

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Aceleci davranma Microsoft build etkinliğinde mobilin geleceği için açıklamalar olacaktır. Ondan sonra yoluna bakarsın. 3000₺ verip soğuk su diye ortada bağırmak zorunda kalmazsın

serinaga

serinaga

Üye
Çok sıkıntılı bir süreçte şuan Microsoft, cihazlar 10 numara 5 yıldız olsa da sistemin ilerleyişi dibe vurma düzeylerinde. Bu saatten sonra deneme amaçlı birkaç modelin ötesine gitmez ne hp ne diğerleri. Bakalım Microsoft nasıl bir hamle yapacak :bilmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
özellikleri iyi olsa da microsoftun mobil sistemi yavaş yavaş bitiyor bence alınmaz sadece nadir olarak cihaz çıkar artık windowsa onlar da çok sevenleri için belki çıkar
ayrıca o paraya iphone veya android cihaz sizi oyun,uygulama yönünden daha mutlu edecektir

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
O paraya bu sistem alınmaz biraz daha düşünmek lazım pişman olmamak için daha mantıklı karar vermelisin bu sistem artık yavaş yavaş sona yaklaşıyor

Ghanelim

Üye
Telefon açıkçası çok cezbetti beni. Donanımı tartışılmaz ama sistem hala soru işareti. Sizce almak akıl işi mi?
Ben olsam bir tane 950xl alırım yanına Windows Phone uyumlu vector akıllı saat alırım parada kalırsa dock alırım
1300 TL 950 xl 500 TL vector saat 500 dock hatta 600 TL yede playstation 3 alır keyfime bakarım

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, maydinmaydin ve suyunsesi

alaca61

Üye
1300tl 950xl nerde var

Ghanelim

Üye
Telefonun sıfırı yok ki ikinci el de fiyatları o kadar

franklinda

franklinda

Üye
Yakında x86 platformlu ürünler çıkacak hatta Qualcomm bile bu yapıda üretim için çalışıyor ve bu sistemle pc ile birebir aynı donanımı kullanıp aynı performans ve hızı alıyor aynı puanlarda geziyor olacağız ki buda mobil sistemleri baştan dizayn edecek :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Yakında x86 platformlu ürünler çıkacak hatta Qualcomm bile bu yapıda üretim için çalışıyor ve bu sistemle pc ile birebir aynı donanımı kullanıp aynı performans ve hızı alıyor aynı puanlarda geziyor olacağız ki buda mobil sistemleri baştan dizayn edecek :)

Tamam güzel Pc ile aynı uygulamaları kullanacağız da uygulama geliştiriciler Pc için uygulama geliştirecek mi? Bunun garantisi var mı?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
s7 edge aldım iki ay oldu alalı ve şuan o kadar pişmanım ki. Ama yanlış olmasın microsofta kobay olarak geçirdiğim yıllar için pişman oldum. Şu saatten sonra microsoft veya w10m sistemle çıkış yapan telefon ne olursa olsun dönmeyi asla düşünmüyorum. Donanım önemli fakat yazılımsız bir donanım çöplükten ibarettir. Tabi yine herkesin kendi görüşü.

franklinda

franklinda

Üye
Şimdi burada gözardı edilen bir şey var oda şu ki zaten standart windows 10 için pc de sayısız kaynak uygulama vesaire var artık mobil diye aryılmış bir sürüm olayının sonuna geliyoruz ve bence mobil uygulamaların çoğu pc deki muadilleri ile zor yarışır :O

• Beğen
Tepkiler: Ghanelim
Silisyaa

Silisyaa

Üye
    Konu Sahibi
Sistem iyi durumda şu an eski kasmalar donmalar uygulama eksikleri pek yok. Ama galiba platform ölmeye mahkum. Kimseler de kalmadı zaten. Türkcell bile zahmet edip uygulama yapmıyor bize. Uygulamayı çok arayan biri değilim ama tarifemin hediyesi uygulamalar bile yok. Bu saatten sonra androide geçmek de ağır geliyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt