:gun1: :destere:
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Tamam o zaman böyle olsun Genişletmek için tıkla ... Ama iyice borçlandım sana
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: İade ediyorum Genişletmek için tıkla ... Olur mu borç olarak kabul ediyorum ben bunları. Çok mahcubum şu an
TurkSaw' Alıntı: İade ediyorum Genişletmek için tıkla ... Olur mu borç olarak kabul ediyorum ben bunları. Çok mahcubum şu an
AIS Üye Genc007' Alıntı: Olur mu borç olarak kabul ediyorum ben bunları. Çok mahcubum şu an Genişletmek için tıkla ... Tamam kalsın
Genc007' Alıntı: Olur mu borç olarak kabul ediyorum ben bunları. Çok mahcubum şu an Genişletmek için tıkla ... Tamam kalsın
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Tamam kalsın Genişletmek için tıkla ... Borç yiğidin kamçısıdır
Baydırman Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: o zaman al sana Genişletmek için tıkla ... Anladım ama kamçı ne alaka? Herkese 20 lira
TurkSaw' Alıntı: o zaman al sana Genişletmek için tıkla ... Anladım ama kamçı ne alaka? Herkese 20 lira
Baydırman Moderator Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gulu Gulu' Alıntı: kim yapmış bunu acaba Genişletmek için tıkla ... Sanane
Genc007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gulu Gulu' Alıntı: kim yapmış bunu acaba Genişletmek için tıkla ... Sanane