Şuanda sitemiz teknik olarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Tema farklılığı demek her tema için ayrı ayrı uzun zamanlar uğraşmak demek. Çünkü bir temanın çok fazla ufak tefek detay ayarı oluyor ( yada kullanıcıların fark ettiği ufak hatalar ) bunları düzeltmek ve tek tek tespit etmek çok zahmetli oluyor. Herkes açısından sorunsuz olması için şuan iki aktif tema var.@Buğra kardeşim bence sitemizin teması çeşitlenmeli sadece siyah beyaz olmamalı mavi fon veya kırmızı fon olabilir dikkate alırmısınız bilemem ama keşke tema çeşitliliğimiz olsaydı![]()
Şuanda sitemiz teknik olarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Tema farklılığı demek her tema için ayrı ayrı uzun zamanlar uğraşmak demek. Çünkü bir temanın çok fazla ufak tefek detay ayarı oluyor ( yada kullanıcıların fark ettiği ufak hatalar ) bunları düzeltmek ve tek tek tespit etmek çok zahmetli oluyor. Herkes açısından sorunsuz olması için şuan iki aktif tema var.
Yinede @Ozan admine sormak lazım

harun abi en iyi yöneticidir moderatördür admindir istifa edemez etmesi teklif dahi edilemez...Fb teması olsun olmazsa harun abi istifa etsin bence![]()
latife yapıyoruz yahu harun abi candırharun abi en iyi yöneticidir moderatördür admindir istifa edemez etmesi teklif dahi edilemez...
@minoo

o zaman bjk teması yapılsın yapılmazsa @Buğra istifa etsinlatife yapıyoruz yahu harun abi candır![]()

Bizim temayı kaynatmasana lao zaman bjk teması yapılsın yapılmazsa @Buğra istifa etsin![]()

Anayasanın ilk üç maddesi miyim la ben?harun abi en iyi yöneticidir moderatördür admindir istifa edemez etmesi teklif dahi edilemez...
@minoo
Amirim sen misinAnayasanın ilk üç maddesi miyim la ben?

Anayasanın ilk üç maddesi miyim la ben?

Kurtuldukbehzat ç. harun abiyi ele geçirmiş
![]()

Kurtulduk![]()

Gelirse ayvayı yeriz

Niye canın limon mu abi yazıyorum ve kaçıyorumCanım sıkıliyeeee

Niye canın limon mu abi yazıyorum ve kaçıyorum![]()
yakalıyım mı ?