Tema çeşitliliği olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Emrevitus

Emrevitus

Üye
    Konu Sahibi
Tema çeşitliliği olsun
@Buğra kardeşim bence sitemizin teması çeşitlenmeli sadece siyah beyaz olmamalı mavi fon veya kırmızı fon olabilir dikkate alırmısınız bilemem ama keşke tema çeşitliliğimiz olsaydı :bye3::bye3::bye3:

Buğra

Buğra

Admin
@Buğra kardeşim bence sitemizin teması çeşitlenmeli sadece siyah beyaz olmamalı mavi fon veya kırmızı fon olabilir dikkate alırmısınız bilemem ama keşke tema çeşitliliğimiz olsaydı :bye3::bye3::bye3:
Şuanda sitemiz teknik olarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Tema farklılığı demek her tema için ayrı ayrı uzun zamanlar uğraşmak demek. Çünkü bir temanın çok fazla ufak tefek detay ayarı oluyor ( yada kullanıcıların fark ettiği ufak hatalar ) bunları düzeltmek ve tek tek tespit etmek çok zahmetli oluyor. Herkes açısından sorunsuz olması için şuan iki aktif tema var.
Yinede @Ozan admine sormak lazım

Emrevitus

Emrevitus

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda sitemiz teknik olarak en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Tema farklılığı demek her tema için ayrı ayrı uzun zamanlar uğraşmak demek. Çünkü bir temanın çok fazla ufak tefek detay ayarı oluyor ( yada kullanıcıların fark ettiği ufak hatalar ) bunları düzeltmek ve tek tek tespit etmek çok zahmetli oluyor. Herkes açısından sorunsuz olması için şuan iki aktif tema var.
Yinede @Ozan admine sormak lazım

ben sadece isteğimi paylaştım şimdi olacak diye bir şey yok ileri de olabilir mi diye paylaştım değişiklik iyidir :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Baydırman

Baydırman

Moderator
Fb teması olsun olmazsa harun abi istifa etsin bence :hmmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve Baydırman
matraq89

matraq89

Üye
herkes bilsiin ki @Emrevitus89 benim öz ve öz abimdir inanmayan banlayabilir çok şart değil ama maxicepi seviyoruz :)

minoo

minoo

Üye
Canım sıkıliyeeee

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Üst Alt