Öneri Play Store Yeterli Depolama Alanı Yok...

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Play Store Yeterli Depolama Alanı Yok...
Telefon Hafızasında Yeterli Yer Olmasına Rağmen Depolama Alanı Yok Hatası Alıyorum Lütfen Bir Yardım Edin Önceden Böyle Bir Hata İle Karşılaşmadım
Yardımlarınızı ve Önerilerinizi Bekliyorum...

_ardaa

_ardaa

Üye
Önbellekleri temizle, bir de ne kadar boş yer var telefon hafızasında.

lazye

lazye

Üye
galiba Lenovo a7000 kullanıyorsunuz aslında 10 mb bişey için 10 mb boş olsa yetmiyor hocam 30-40 mb boş olması gerekiyor o yüzden daha çok şey silin telefon hafızasıdan ayrıca root atıp uyguluma ve oyunları hafıza kartını kurmanı şiddetle öneririm bunun etkisini illaki göreceksin ...

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Telefon hafızasındaki X-plore dosya yöneticisi ile bak, boş olan şeyleri sil..
Baktın çözemiyon, Ayda 1 veya 2 ayda 1 Pc den son sürüm yazılım at. Ben hep öyle yapıyorum sıkıntı yaşamıyorum..

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
Önbellekleri temizle, bir de ne kadar boş yer var telefon hafızasında.
8 GB
galiba Lenovo a7000 kullanıyorsunuz aslında 10 mb bişey için 10 mb boş olsa yetmiyor hocam 30-40 mb boş olması gerekiyor o yüzden daha çok şey silin telefon hafızasıdan ayrıca root atıp uyguluma ve oyunları hafıza kartını kurmanı şiddetle öneririm bunun etkisini illaki göreceksin ...
Hocam zaten 32 GB hafıza Kartım var Tüm Uygulamaların ve Oyunlarım Hafıza Kartında Root Atmayı Düşünmüyorum Daha 1 Yıl Garantili Ama Hocam Önceden Böyle Bir Sorunum Yoktu
Önceden Böyle Bir Sorunum Yoktu Neden Böyle Oldu Anlamadım varmı bilen ?

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
post_deleted

Son düzenleme:
_ardaa

_ardaa

Üye
Önbellekleri boşaltıp denedin mi?

lazye

lazye

Üye
hocam o cihaz abimdede var fotoğraf ve resim dışında uygulama ve oyunları hafıza kartına atamazsınız hocam kendimden biliyorum ya ihtiyacınız olmayan şeyleri sileceksin yada dediğim şekilde yapacaksın önbellek silme işleminide sık sık yapacaksın 8gb hafıza pişmanlıktır.

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
    Konu Sahibi
hocam o cihaz abimdede var fotoğraf ve resim dışında uygulama ve oyunları hafıza kartına atamazsınız hocam kendimden biliyorum ya ihtiyacınız olmayan şeyleri sileceksin yada dediğim şekilde yapacaksın önbellek silme işleminide sık sık yapacaksın 8gb hafıza pişmanlıktır.
Haklısın Hocam önbellek boşalttım ama olmadı sağlık olsun

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Son olarak Cihazı yedekledikten sonra Sıfirlayin Sorununuz çözülecektir. :oke:

Son düzenleme:

Üst Alt