Root yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorumBuild.prop dosyasını düzenleyerek cihazın marka modelini değiştirebilirsiniz. Fakat bunun için root yetkisi gerekiyor.
Onun haricinde başka bir yöntem aklıma gelmiyor
Neden lazım ki ?

ezbere hatırlayamadım da tek bir satır ile cihazın ismi değişmiyorRoot yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorum![]()
Bence algılar çünkü diğer sistemlerde öyle oluyor. Sadece G935F olarak değiştirdiğim zaman markette edge uygulamalarıda gözüküyor ama operatör için dediğin gibi diğerlerininde değişmesi gerekebilir ama hangileri tam bilmiyorum.ezbere hatırlayamadım da tek bir satır ile cihazın ismi değişmiyor
4 yada 5 farklı yer var build prop ta hepsini değiştirmek gerekiyor.
cihazın kod adı üretici firması takma ismi vs
ama operatör onu s7 olarak algılar mı bilemiyorum
Root yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorum![]()

IMEI İle alakasının olduğunu sanmıyorum. Daha önce S7 Edge romunu yüklemiştim Note 5'e ve Turkcell'de S7 Edge olarak gözüküyordu cihaz.imei değiştirmen gerek operatörler imei numarasından bakarlar cihaza
build prop değiştirerek sadece senin ayarlarda gördüğün modeli değiştirirsin diye biliyorum
ben imeiden diye biliyorum daha önce ben de eski s3 üme yaptıydım bütün build prop ayarlarını yaptıydım yine de turkcellde s3 gözüküyorduIMEI İle alakasının olduğunu sanmıyorum. Daha önce S7 Edge romunu yüklemiştim Note 5'e ve Turkcell'de S7 Edge olarak gözüküyordu cihaz.
Bende note 5 var sizin cihazda root varmış nasıl yaptınız ve bilgisayarsız root yapabilirmiyim pc yok bendedeRoot yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorum![]()

Şu konuda anlatmıştım: Galaxy Note 5 N920C Stock Nougat Türkiye Rom + TWRP + fu ll RootBende note 5 var sizin cihazda root varmış nasıl yaptınız ve bilgisayarsız root yapabilirmiyim pc yok bendede![]()
Bende bilgisayar yok telefondan halledebilirmiyim acabaŞu konuda anlatmıştım: Galaxy Note 5 N920C Stock Nougat Türkiye Rom + TWRP + fu ll Root
Ancak nougat için geçerli bu anlatım. Cihazında nougat yoksa onuda yüklemeni tavsiye ederim gerçekten çok güzel olmuş. Şarjıda öncekine göre uzun gidiyor.
Bazı telefonlarda oluyor ama Note 5 için görmedim hiç denemedimde.Bende bilgisayar yok telefondan halledebilirmiyim acaba