Note 5'i S7 Olarak Nasıl Gösteririm?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Note 5'i S7 Olarak Nasıl Gösteririm?
Galaxy Note 5 kullanıyorum bu cihazı operatörlere S7 şeklinde nasıl gösterebilirim?

Buğra

Buğra

Admin
Build.prop dosyasını düzenleyerek cihazın marka modelini değiştirebilirsiniz. Fakat bunun için root yetkisi gerekiyor.
Onun haricinde başka bir yöntem aklıma gelmiyor :hmmm
Neden lazım ki ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Build.prop dosyasını düzenleyerek cihazın marka modelini değiştirebilirsiniz. Fakat bunun için root yetkisi gerekiyor.
Onun haricinde başka bir yöntem aklıma gelmiyor :hmmm
Neden lazım ki ?
Root yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Root yetkisi var. Build.prop dan SM-N920C olan kısmi SM-G930F olarak degistirdim. Benim istediğim Türkcell şu anda NOTE 5e volte desteği vermiyor ama S7ye veriyor. Note 5e Nougat ile aynı S7de ki gibi Volte destegide geldi. O yüzden Note 5i operatöre S7 gibiymiş gibi göstererek Volte yi kullanmayı amaçlıyorum :ehe
ezbere hatırlayamadım da tek bir satır ile cihazın ismi değişmiyor
4 yada 5 farklı yer var build prop ta hepsini değiştirmek gerekiyor.
cihazın kod adı üretici firması takma ismi vs

ama operatör onu s7 olarak algılar mı bilemiyorum

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ezbere hatırlayamadım da tek bir satır ile cihazın ismi değişmiyor
4 yada 5 farklı yer var build prop ta hepsini değiştirmek gerekiyor.
cihazın kod adı üretici firması takma ismi vs

ama operatör onu s7 olarak algılar mı bilemiyorum
Bence algılar çünkü diğer sistemlerde öyle oluyor. Sadece G935F olarak değiştirdiğim zaman markette edge uygulamalarıda gözüküyor ama operatör için dediğin gibi diğerlerininde değişmesi gerekebilir ama hangileri tam bilmiyorum.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
imei değiştirmen gerek operatörler imei numarasından bakarlar cihaza
build prop değiştirerek sadece senin ayarlarda gördüğün modeli değiştirirsin diye biliyorum

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye

:D

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
imei değiştirmen gerek operatörler imei numarasından bakarlar cihaza
build prop değiştirerek sadece senin ayarlarda gördüğün modeli değiştirirsin diye biliyorum
IMEI İle alakasının olduğunu sanmıyorum. Daha önce S7 Edge romunu yüklemiştim Note 5'e ve Turkcell'de S7 Edge olarak gözüküyordu cihaz.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
IMEI İle alakasının olduğunu sanmıyorum. Daha önce S7 Edge romunu yüklemiştim Note 5'e ve Turkcell'de S7 Edge olarak gözüküyordu cihaz.
ben imeiden diye biliyorum daha önce ben de eski s3 üme yaptıydım bütün build prop ayarlarını yaptıydım yine de turkcellde s3 gözüküyordu

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
Bende note 5 var sizin cihazda root varmış nasıl yaptınız ve bilgisayarsız root yapabilirmiyim pc yok bendede :)

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
iyimiş :hmmm