Yardım Telefonu Servise Verdim

Sponsorlu Bağlantılar

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Servise Verdim
Arkadaşlar merhaba. Cuma günü İphone 6 mı Pupaya verdim servise göndermeleri için. Telefonumdaki sorunlar; Ön kamera kayması, ahizden gelen cızırtılı ses, sağ alt köşe esnemesi ve ekranın sol üst köşesinde ekran kararması vardı (Yok yok yani :) ) Ben servis tutanağı hazırlanırken cihaz değişimi talep ediyorum demeyi unuttum. Sırf böyle bir talepte bulunmadığım için telefonu tamir edip mi verirler yoksa uğraşmak istemeyip yenisini verme ihtimalleri var mı?

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Belki yenisini verirler.
Bizim mahallede biri lg g4 kullanıyodu. Telefon kapandı bi daha hiç açılmadı..
Servise gönderdi Yenisini verdiler..
Seninkinde biraz sıkıntı var yenisini verebilir

Son düzenleme:
xmustx

xmustx

Üye
Yüksek ihtimal değişim yani yeni cihaz vereceklerdir.Samsung bile artık bunu yapıyor

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek ihtimal değişim yani yeni cihaz vereceklerdir.Samsung bile artık bunu yapıyor

Umarım dediğin gibi olur. Bir de verdikleri cihaz kimilerine göre onarım cihazı oluyormuş. Bu konuda bir bilgin var mı hocam?

byAndroid

byAndroid

Üye
Yeni cihaz verirler. İPhone lar pek tamir edilmiyor. Ki sizin sıkıntılar baya fazla

xmustx

xmustx

Üye
Kilit tuşu bile bozulsa yenisi veriliyor

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi olur

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
İphone Aldığınız anda kalitenin farkına varırsınız :oke:

FK5896

FK5896

Üye
bende 7 var gps iyi konum belirleyemiyor, konum noktası kayıyor diye, birde video çekip izlerken çıt çıt ses geliyor diye götürdüm. ilk yazılım attılar sonra adam gördü sorunu teknik bölüme gitti 10 dk içinde yenisini getirdi. ama şu gps olayı bütün iphone larda aynıymış ona şaşırdım açıkcası. bunlar dışında sessize alma tuşu çok hassastı ses bile çıkmıyordu şimdi takır takır çalışıyor. bence yenisini verirler

MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon teslime hazır diye mesaj geldi. Yeni telefon vermemişler tamir edip göndermişler. Yani kilit tuşu bozulsa bile yenisini vermiyorlar aklınızda bulunsun:ehe

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Arkadaşlar telefon teslime hazır diye mesaj geldi. Yeni telefon vermemişler tamir edip göndermişler. Yani kilit tuşu bozulsa bile yenisini vermiyorlar aklınızda bulunsun:ehe
Gerekli olmadığı için değişim gerek gormemisler :oke:

Son düzenleme:
-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Yapılabilecek ve maliyeti yenilemeden daha az olan cihazlara yenileme yapmazlar tamir ederler sorun tekrar ederse yenileme yapabilirler

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
xmustx

xmustx

Üye
Geçmiş olsun..

Takipçi Satın Al

Üst Alt