skylinegti
Üye
Altyapı Yok Mobil 40 GB 100 Tl (ALDIM)
Merhaba arkadaşlar bulunduğum bina yeni olduğu için tekekom altyapısı yok başvurdum ama 6 aydır ne gelen var ne giden büyük ihtimalle 1 seneyi geçer bağlanması.İnternet paketlerini araştırıken Türktelekom'un haftalık 10 gb 25 tl olan paketini gördüm yani aylık 40 gb 100 tl yapıyor.Normalde 100 tl çok para ama internetsiz de olmuyor ikilem de kaldım sizce ne yapayım alayım mı ?
Şuan da Turkcell kullanıyorum 8 gb paket için 55 tl istiyor bana fazla geldi bu yüzden Türktelekom aklımı biraz çeldi.
Paket bu
Yüksek gb lı paket tavsiyelerine de açığım...
---Türktelekom a geçmiş ve paketi satın almış bulunuyorum.Herhangi bir çekme problemim olmadı şimdilik.4.5 g internet hızı olarak 23 Mbps gördüm.Şuanlık bir sorun yok İnşAllah ta ileride bir sorun çıkarmaz kullanmaya devam ederim...
Şuan da Turkcell kullanıyorum 8 gb paket için 55 tl istiyor bana fazla geldi bu yüzden Türktelekom aklımı biraz çeldi.
Paket bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yüksek gb lı paket tavsiyelerine de açığım...
---Türktelekom a geçmiş ve paketi satın almış bulunuyorum.Herhangi bir çekme problemim olmadı şimdilik.4.5 g internet hızı olarak 23 Mbps gördüm.Şuanlık bir sorun yok İnşAllah ta ileride bir sorun çıkarmaz kullanmaya devam ederim...
Son düzenleme: