Ve salla kazan çöker

Sponsorlu Bağlantılar

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Ve salla kazan çöker

Çok fazla bedava dağıttık demişlerdir, o yüzden şu anlık kapalı :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynı şekilde vodafone da yapıyor bazen

hatta para olunca her şey mükemmel ama tl bitip uygulamaya girince şuanda hizmet veremiyoruz diyip atıyor

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
aynı şekilde vodafone da yapıyor bazen

hatta para olunca her şey mükemmel ama tl bitip uygulamaya girince şuanda hizmet veremiyoruz diyip atıyor
Daha 2. Kez sallakazanın çıkmasının 2. Haftasıydı, bununla 3. Hediye dağıtması olacaktı ama bu kez uygulamayı kapatmışlar :D

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
arada sırada uygulama kapanıyor bu olağan birşey ayda 2 kere bi başında birde sonuna doğru bazen ay ortasında. Sonuçta gün 24 saat elbet açılacak :)

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
arada sırada uygulama kapanıyor bu olağan birşey ayda 2 kere bi başında birde sonuna doğru bazen ay ortasında. Sonuçta gün 24 saat elbet açılacak :)
Turkcell bu sonuçta belki uygulamayı tamamen bile kaldırabilir, hiç belli olmaz zaten salla kazan'ı neden bir ara bitirip, tekrar başlattı onu çözemedim :D
Artık düzeldi, haftalık her yöne 1000 dk verdi :D

-Andromeda-

-Andromeda-

Üye
Turkcell bu sonuçta belki uygulamayı tamamen bile kaldırabilir, hiç belli olmaz zaten salla kazan'ı neden bir ara bitirip, tekrar başlattı onu çözemedim :D
Artık düzeldi, haftalık her yöne 1000 dk verdi :D
Gayet normal bir durum :) En çok müşterisi olan operatör türkcell ama diğer operatörlere göre hat paket aktivasyon oranı da az olan bir operatör. Birçok kişi sadece yanında taşıyor içi boş , bu tip kampanyalar gelince de hemen yumuluyorlar :) o yüzden kalıcı değil belirli aralıklarla sunuyor olabilir :) sarı kutu hesabı. Önceden her ay puan verirdi, herkes 3 aylık 6 aylık sosyal paketi bedavaya alır daha tl yüklemesi yapmazdı. şimdi ise paket yaptığın ay veya tl yüklediğin ay puan veriyor yükleme yapmadıysan puan yok , aynı şey :)

ismail

ismail

Üye
Geceleri böyle sıkıntı olabiliyor :D Ben demin yaptım 1 haftalık 1 gb vardı :D

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Yine çöktü :D

• Beğen
Tepkiler: bilisimler
R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
geçen hafta 10.000 dk az önce de 500 dk verdi,internete ihtiyacım var 10.500 dk verdi

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi

Çıktı :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
"Efsane salla kazan kampanyası geri döndü" diyor reklamda. Aman ne efsane. :ehe

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
"Efsane salla kazan kampanyası geri döndü" diyor reklamda. Aman ne efsane. :ehe
Adı efsane verdiği hediyelerin neredeyse hepsi çöp, haftalık her yöne 10 bin dk vermişti, hiç bir işe yaramamıştı :D

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Haftada bir bile olsa sallayarak bedavayı alıyoruz. Ben bugün 100 dakika kazandım.
Peki diğer operatörlerden ne haber? Buna benzer bir bedava verecekleri varmı acaba?

Vodafone ne kadar kötü olsa bile bana göre en iyisidir. Tabi bu yinede benim kişisel düşüncemdır. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.

• Beğen
Tepkiler: ali.44
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Her hafta saat 00:15 e kadar açılmıyor, yüklenen kişiler yine olduğundan, pazartesi sabahında artık hep, turkcell hesabım uygulaması çöküyor, bu kadar çökmesine sebep olan kullanıcısı varken Turkcell ne diye hızı yüksek limitsiz internet çıkarsın ki, 1kbps lik paketler bile çok, yakında limitsiz interneti tamamen kaldırır Turkcell :D

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
salla kazanın alayı fıs,4.5g cihazı ve simi olan birine internet lazım 3.hafta oldu dakika veriyorlar,10.000 dk daha duruyor,500 dk verdi,bu hafta da 1000 dk ,benim turkcell sınırsız zaten,her yöne 1000 dk var,daha ne diye dakika veriyor

Yönetici tarafından düzenlendi:
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Ben bu etkinliğe geldiği günden beri her hafta katıldım. İlk katılışımda aylık 10 GB geldi, daha sonralarında ise yine hep internet geldi. Birkaç kez haftalık 1 GB, çoğu kez günlük 1 GB. Tek bir kez haftalık 1000 dakika geldi o kadar :) Bu arada uygulama güncellenmiş, daha güzel olmuş...

Takipçi Satın Al

Üst Alt