Pepsi'den milyonlarca kontör!!!

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Pepsi'den milyonlarca kontör!!!
Pepsi'den milyonlaca kontör kampanyası. Kapaklardaki ve açma halkalarındaki kodu 3323'e gönderen herkes 5-10-100 kontör kazanıyor. Tabi bunun yanında Lig Tv kazanma şansınız da var. Bundan önceki kampanyalı pepsi'lerin kodu da geçerli bu kampanyaya!!! Ayrıca oyun, melodi ve duvar kağıdı kazanma şansınız da var. Bu kampanya 29 Haziran 2008 tarihine kadar geçerlidir. Ama imkanı olanlar adresine bağlanıp gönderebilir. Çünkü oradan kontör gitmiyor!!!

• Beğen
Tepkiler: aykut tokay ve kutgumero

Hellboy®

Hellboy®

Üye
tesekkurler bılgı ıcın

alemburda

alemburda

Üye
KAMPANYA NIN NE KADAR ZAMAN GEÇERLİ OLDUGUNU YAZABİLİR MİSİN BİZİM ARKADAŞTA 40 TANE KAPAK VAR BÖYLE :ehe

XMEN_43

XMEN_43

Üye
her hatta olyo mu? /telsim,turkcell,avea)

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Dostum mesaj atmayın 2 kontör gidiyor bu siteden yollayın garanti 5 kontör KAMPAYA 29 HAZİRANA KADAR

buruş

Üye
hiç bişey bulamıyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
10 da birinde kontör veriyor, gerisinde hata oluştu diyor. tekrar deneyin diyor ,deneyince bu kod kullanıldı diyor.

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya arkadaşım ben pepsi içmiyorum... Hadi pepsi içtim diyelim... Turkcell hattım yok :ehe Neyse yinede eline sağlık :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
saol özkan am a cok mesaj kasıosun

pomax

pomax

Üye
sanırım 31 haziran son gün ama ne kadar yüklediysemde hep 5 hep 5 insan 10 verir yahu:D

PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum hepsi daha önce kullanılmış niye yazıyorsun boş bosuna

--------------- Ekleme ---------------

elinde pepsi kapagı olupta kullanmayan şifreleri burda paylaşabilirmi acaba

PAPADOC

PAPADOC

Üye
Dostum sitede yokmu kimsenin kullanmadıgı pepsi kapagı kodu baksanıza

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
al dostum
UUMM4BVC

EYUP KAYA

Üye
:sukur:

ycg35

ycg35

Üye
ooo beyler coştum :) olayı anlatmadan önce kısa bir açıklama sanırım bilgisayardan şifre yollayınca ilk şifrede 5 kntr diğerlerinde hediye veriyor böle bişey var kanımca çünkü geçen gün 7 tane şifre yolladım arka arkaya sadece 5 kntr kazanabildim şimdi gelelim bugün olan olaya az önce 1 tane şifre yolladım 5 kntr kazandım sonra modem çıkar tak yaparak ip adresimi değiştirdim 1 tane daha şifre yolladım 100 kntr kazandınız diye mesaj geldi o sırada coştum ztn eksilerden kurtuldum sonunda :) sonra yine modem çıkar tak ile ip değiştirdim ama bu sefer duvar kağıdı kazandım bide yarın denicem bakalım şu ip değiştirme işe yarıyormu nede olsa günün ilk şifresinde 5 kntr kazanılıyor belki günün 2. ip sindede 5 kntr geliyordur :D hepinize bol şanslar..

kubilay212

kubilay212

Üye
bende vodafonluyum işime yaramaz

nightdragon35

nightdragon35

Üye
Bilgi için teşekkürler...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
ooo beyler coştum :) olayı anlatmadan önce kısa bir açıklama sanırım bilgisayardan şifre yollayınca ilk şifrede 5 kntr diğerlerinde hediye veriyor böle bişey var kanımca çünkü geçen gün 7 tane şifre yolladım arka arkaya sadece 5 kntr kazanabildim şimdi gelelim bugün olan olaya az önce 1 tane şifre yolladım 5 kntr kazandım sonra modem çıkar tak yaparak ip adresimi değiştirdim 1 tane daha şifre yolladım 100 kntr kazandınız diye mesaj geldi o sırada coştum ztn eksilerden kurtuldum sonunda :) sonra yine modem çıkar tak ile ip değiştirdim ama bu sefer duvar kağıdı kazandım bide yarın denicem bakalım şu ip değiştirme işe yarıyormu nede olsa günün ilk şifresinde 5 kntr kazanılıyor belki günün 2. ip sindede 5 kntr geliyordur :D hepinize bol şanslar..

Tebrik ederim. Bir de biz deneyelim!!! :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt