Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Enteresan benim 1520 bu güncellemeyi bulamadı!!!
Herhalde sıfırlamam gerek telefonu.
(İs sürümü ; 10.0.15007.1000)
Bakalım sıfırlama sonrası durum ne olacak.!!!!

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
geliştirici seçenekleri aktifde şöyle bir hata alıyorum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüntünün en altında Registry Browser'in açılarak Regedit'te bir değişiklik yapılması isteniyor. istenen ekleme yapıldıktan sonra cihazı yeniden başlatın şeklinde bir açıklama var..
Yine de arkadaşların dediği gibi işlemi yapanlardan da görüş almanda fayda var..
Malum damdan düşenin daha faydası olur.

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar 950 xl telefonumun bataryasını nasıl kalibre edebilirim bilgisi olan varmı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar 950 xl telefonumun bataryasını nasıl kalibre edebilirim bilgisi olan varmı?
Aşağıda adresi yazan uygulamada batarya kalibrasyonu ile ilgili açıklama olması lazım..

mp2934

mp2934

Üye
t bobini ne işe yarıyor bilen var mı

serinaga

serinaga

Üye
Enteresan benim 1520 bu güncellemeyi bulamadı!!!
Herhalde sıfırlamam gerek telefonu.
(İs sürümü ; 10.0.15007.1000)
Bakalım sıfırlama sonrası durum ne olacak.!!!!

Benimki de bulamamıştı, sıfırlamana gerek yok, önce tarihi bir hafta ileri al, sonra insider fast'tan slow moda geç ve güncelleme kontrol et, bulamayacaktır, sonra insider slow'fan Fast'a geç, tarihi düzelt, bir kapatıp aç telefonu ve güncelleme kontrolü yap, muhtemelen bulması lazım ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@gkhntlbs
Windows phone işletim sistemi genel olarak pil konusunda tasarruflu davranır.
Ancak, yanlış şarj edilmeler, zamandan dolayı bataryanın yıpranması kaçınılmazdır.
Böylesi durumlarda telefon için bazı ayarları yaparak pil değerlerini ve ömrünü uzatmanız gerekir.
Telefonu yeni olanların bu kalibrasyonu yapmalarına gerek bulunmamaktadır.
Kalibrasyon işlemine başlamadan önce şarjınızın full(tam dolu) olması gerekmektedir.

PİL KALİBRASYONU İÇİN ÖNCELİKLE YAPILACAKLAR:

• Parlaklık ayarı orta dereceye getirin.
  • Batarya koruma seçeneğini kapalı tutun.
  • Önemli bir ihtiyaç hissetmiyor iseniz SMS mesajlarının ONEDRIVE ‘ye kaydedilmesini kapalı hale getirin.
  • Arka Planda açık olan uygulamaların fazla olmamasına dikkat edin, mümkünse kapatın.
  • NFC kapalı olsun. Eğer açık durumda ise kapatın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
  • Günlük kullanımınız fazla değil ise KONUM’u kapatın.
  • Bluetooth kullanmadığınız anlarda mutlaka kapalı tutun.
  • Ayarlardan, tema renklerini siyah yapın. Tema rengini açık bırakmak pilin fazla harcanmasına neden olur.
  • Hareket halinde iken Telefonu 3G veya 4G den 2G seçeneğine getirin.
  • Wi-Fi’yi kullanmıyorsanız açık tutmayın.
  • Ayarlar kısmında WIFI ‘e girin ve Yeni ağ bulduğunda beni uyar kısmı ile WIFI bağlantıları hakkında bilgi gönder seçeneklerini kapalı hale getirin.
KALİBRASYON İÇİN YAPILMASI GEREKEN AYARLAR
  1. 4G'ye geçin
  2. Ayarlar > Kilit ekranı > Şifre korumasını kaldırın ayrıca bekleme süresini en yüksek duruma getirin.
  3. Ekran parlaklığını en yükseğe getirin.
  4. Pil ayarlarına girin ve koruma modunu pasif hale getirin.
  5. Bataryanız %10 Seviyesine düşene müzik dinleyin, oyun oynayın, TV seyredin, pil fazla harcayan uygulamaları çalıştırın.
  6. 2G Moduna geçin ve WIFI veya İnternet sağlayan HÜCRESEL VERI’yi tamamen kapatın. Yani internetiniz hiç olmasın.
  7. Tekrar, WI-FI’den internete giriş yaparak şarj durumunuz %5 seviyesine gelene kadar sürekli internete girin
  8. UÇAK MODU’nu aktif yapın
  9. Telefon ekranı en yüksek parlaklıkta ve ekran zaman aşımı ayarlarını en yüksek seviyeye getirerek pil şarjı sonlanıncaya kadar ekranı açık tutun.
  10. Şarj tükenip telefon tamamen kapandıktan sonra, Telefonunuzu şarja takın.
  11. Telefon birkaç dakika sonra açılınca PARLAKLIK ayarını ORTA yapın.
  12. Telefon ekranını kilitleyin ve Kilitli iken hiç dokunmayın, kullanmayın ve bu durumda iken şarj % 100 olana kadar bekleyin.
  13. Şarj %100 rakamına ulaşınca şarj kablosunu elektrikten çekin, kapatın.
Ardından da telefon ayarlarınızın tamamını kullanım alışkanlıklarınıza uygun şekilde yapılandırın.
NOT: Bilgiler Derlemedir.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için eylem merkezinden güncelleme yönetimi. İnşallah mobil için de gelir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, flutewoddy, Krnl386 ve 3 diğerleri
remzi33

remzi33

Üye
ayrıca eylem merkezinin uygulama yüklemeleri/güncellemeleri, edge ile yapılan indirmelerin durumu gibi ilerleme çubuğu gösterilebilecek işlemleri de göstermesi on numara olur :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Krnl386
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, Krnl386, flutewoddy ve 1 kişi daha
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
atı eğeri bilmem ama nalet 15014 u indiremedim teli 4 kere sıfırladım her yolu denedim indirmiyor buraya yazdım kimse ****e takmadı napcaz bilemedim!!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
atı eğeri bilmem ama nalet 15014 u indiremedim teli 4 kere sıfırladım her yolu denedim indirmiyor buraya yazdım kimse ****e takmadı napcaz bilemedim!!!
internetin ile ilgili bir sıkıntı olabilir belki.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
15019 pc için yayınlandı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağazadan oyun ve uygulama indirmeleri de eylem merkezinde indirme ilerleme çubuğu ile görülecek.

• Beğen
Tepkiler: remzi33, Krnl386, dark_13 ve 3 diğerleri

gkhntlbs

Üye
15019 yeni güncellemeyi pc indirmiyor bir düşüncesi olan var mı?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar maxicepe mtalktan girilmiyor 4-5 gündür neden acaba

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mağazadan oyun ve uygulama indirmeleri de eylem merkezinde indirme ilerleme çubuğu ile görülecek.
ayrıca bluetoothe paylaşılan dosyalar whatsap facebook resim yükleme video yükleme durumları hepsinin gelmesi gerekiyor

Üst Alt