Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Nereden bakabilirim....bende güncelleme bitti yeni gelen şey ise her zamanki gibi koca bir hiç.
Güncelleme gelmesi değil içinde barındırdığı özellikler önemli. Var mı peki elle tutulur bir yenilik? Her zamanki gibi Yok!!! Microsoft yöneticileri kullanıcıların fikirlerine değer vermiş olsaydı bugün kullandığımız windows mobile daha kullanışlı ve daha verimli bir cihaz olurdu. Geliştiriciler de seve seve uygulamalarını bu platforma uyarlardı.
Windows yazılım mühendisleri bizim gördüğümüz veya eksikliğini bildiğimiz özellikleri görmüyorlar mı? Onlara mecburi windows telefon kullandırsalar 7/24 o zaman öyle bir düzeltirler ki onlar bile şaşırır yaptıklarına.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Krnl386 ve sazobalı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
klavye düzelmiş mi, evet düzelmiş şimdi bu yorumu çok hızlı bir şekilde rahatça yazdım. :oke:

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, serinaga ve symbianbelle
serinaga

serinaga

Üye
O halde hemen yükleyelim, edge ve klavye sinir etmişti iyice ...

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Evet daha iyi ama hala eski performansı yok. Gecikmeler devam ediyor. L830

omerk88

omerk88

Üye
güncellemeyi kontrol ettiğimde yine aynı hatayı veriyor 0x80080008

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
güncellemeyi kontrol ettiğimde yine aynı hatayı veriyor 0x80080008
Ses Kısma Tuşu + Kapatma Tuşu
Uzunca basın ve titreme hissedinceye kadar devam edin.
Telefon kapanıp açılınca güncellemeleri tekrar kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: omerk88
og1907

og1907

Üye
Kararlı sürüm sapıttı şarj full açıp kapattım %50 düştü takılmalar arttı sizde durum nedir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kararlı sürüm sapıttı şarj fu ll açıp kapattım %50 düştü takılmalar arttı sizde durum nedir.
Ben dün akşam insider surume geçtim kararlı yapıda bu şekilde bir sorun yaşamadım (1520)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
15025 nolu yapıyı yükler yüklemez ilk önce OneNote isimli uygulamayı açtım
ve Türkçe i harfinin yazılıp yazılamadığını kontrol ettim... ve yine çıkmıyordu, yazmıyordu...
Başka bir şeye bakmaya gerek görmeden "Bu yapı da olmamış" diye söylendim. :))

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, suyunsesi, Esendağlı ve 2 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
1. nesil Lumia kullanan arkadaşların yaşadığı bu heyecanları 950/950xl kullanıcıları olarak yaşayamıyoruzyaa :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen
remzi33

remzi33

Üye
1. nesil Lumia kullanan arkadaşların yaşadığı bu heyecanları 950/950xl kullanıcıları olarak yaşayamıyoruzyaa :)
valla ben her donemin heyecanını ayrı yaşadım L920, L930 ve son olarak L950XL. Şuan sistemin keyfini sürüyorum artık takmaz oldum yenilik falan

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İnsider'in ilk yapılarında yaşadıklarımızı bir okusanız şaşırırsınız...
Yükleme yaptıktan sonra sürekli açılmaya çalışan, her seferinde kapanıp bir yere gelen ve ordan tekrar restart yapan yapıları...
İnsider tarihinin ilginç dönemlerini forumun bu alanından okuyabilirsiniz.. : )

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve erhanercan
serinaga

serinaga

Üye
Bu yapı sorunsuz çok şükür, şimdilik bir sıkıntı görmedim ve akıcı L1520 ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu yapı sorunsuz çok şükür, şimdilik bir sıkıntı görmedim ve akıcı L1520 ...
Ölümü görüp sıtmaya razı olmayalım. Evet önceki yapılara göre baya iyi ama yine de beklentilerin uzağında. En azından Microsoft Edge benim istediğim ve beklediğim kullanıcı deneyimini hala sunamıyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ölümü görüp sıtmaya razı olmayalım. Evet önceki yapılara göre baya iyi ama yine de beklentilerin uzağında. En azından Microsoft Edge benim istediğim ve beklediğim kullanıcı deneyimini hala sunamıyor.
Kesinlikle haklısın ben boş bir insider olmaktansa yine kararlı yapıya geri döndüm, insider olarak herhangi bir özellik farklılık göremedikten sonra çilesini neden çekeyim ki, yanlış mıyım.

• Beğen
Tepkiler: yasirtaha
serinaga

serinaga

Üye

Çok doğru söylüyorsun ama ne demişler sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, günlük kullanımda sorun çıkarmasın yeter modundayım, yoksa daha Ooooo adam olması gereken çok şey var ...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Bay H

Bay H

Üye
"Başlarım sizin vereceğiniz varsayılan tema renklerine ben kendi istediğim rengi kullanmak istiyorum kardeşim" diyorsanız; evet, sonunda sizi duyan birileri var. XDA da hazırlanan bir uygulama ve kayıt defterindeki birkaç değişiklik sonrasında istediğiniz renklere ulaşmanız mümkün.

DHTAceentGenerator uygulamasını telefonunuza kurun.
Uygulamayı telefonunuzda açın
Uygulama ana ekranında kullanmak istediğiniz rengi seçin
Seçiminizin ardından aşağı kısımda oluşturulmuş kodu "Clipboard" butonuna basarak kopyalayın.
Interop Tools aracını açıp "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Theme\Themes bölümüne gidin.
Bu başlık altında bulunan "SpecialColor" kısmına tıklayın ve gelen ekrana kopyaladığınız renk kodunu yapıştırın.

Daha sonrasında ise Renkler başlığı altından yeni renginizi kullanmaya başlayın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, serinaga, Krnl386 ve 2 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
"Başlarım sizin vereceğiniz varsayılan tema renklerine ben kendi istediğim rengi kullanmak istiyorum kardeşim" diyorsanız; evet, sonunda sizi duyan birileri var. XDA da hazırlanan bir uygulama ve kayıt defterindeki birkaç değişiklik sonrasında istediğiniz renklere ulaşmanız mümkün.

DHTAceentGenerator uygulamasını telefonunuza kurun.
Uygulamayı telefonunuzda açın
Uygulama ana ekranında kullanmak istediğiniz rengi seçin
Seçiminizin ardından aşağı kısımda oluşturulmuş kodu "Clipboard" butonuna basarak kopyalayın.
Interop Tools aracını açıp "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Theme\Themes bölümüne gidin.
Bu başlık altında bulunan "SpecialColor" kısmına tıklayın ve gelen ekrana kopyaladığınız renk kodunu yapıştırın.

Daha sonrasında ise Renkler başlığı altından yeni renginizi kullanmaya başlayın.

Tema rengi değil de arka plan rengi olsa iyi olurdu bu özellik custompfd'de zaten var :)

Üst Alt