Öneri garanti kapsamı ürün değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
garanti kapsamı ürün değişimi
kolay gelsin arkadaşlar bi sorum olacaktı. Aralık 22 de Samsung servise ekran yanması yüzünden note 4 telefon gönderdim. uzunca bir süredir bekliyorum. bugün mesaj geldi Samsung müşteri hizmetlerinden değişim onaylanmış ve servise kargolanmış. sorum şu note 4 telefon gönderdim ama gelen telefon note 5 yazıyor mesajda. servisi aradım doğrudur note 4 olmayabilir dedi. sizce benden fiyat farkı isterler mi başına böyle üst model değişimi gelen varmı. şimdiden teşekkürler

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kolay gelsin arkadaşlar bi sorum olacaktı. Aralık 22 de Samsung servise ekran yanması yüzünden note 4 telefon gönderdim. uzunca bir süredir bekliyorum. bugün mesaj geldi Samsung müşteri hizmetlerinden değişim onaylanmış ve servise kargolanmış. sorum şu note 4 telefon gönderdim ama gelen telefon note 5 yazıyor mesajda. servisi aradım doğrudur note 4 olmayabilir dedi. sizce benden fiyat farkı isterler mi başına böyle üst model değişimi gelen varmı. şimdiden teşekkürler
Tüketici mevzuatı uyarınca fiyat farkı istemezler ve hem de isteyemezler..
Zaten Note4 ellerinde olsa idi mutlaka onu gönderirlerdi.. O'nu Bulamadıkları için de Note5 bulup göndermişler.
O yüzden de rahat ol ve güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: ahmetrencber
ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
Tüketici mevzuatı uyarınca fiyat farkı istemezler ve hem de isteyemezler..
Zaten Note4 ellerinde olsa idi mutlaka onu gönderirlerdi.. O'nu Bulamadıkları için de Note5 bulup göndermişler.
O yüzden de rahat ol ve güle güle kullan.

sağol içimi rahatlattın arkadaşım :) servis akıllılık yapmasın diye aradım ve gelen mesajdan bahsettim. tutar başka telefonundan parası ile note 4 alır bana gönderir gelen note 5 i kendine ayırır :D

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacaktı note 4 ü kutu içeriği fatura vs verdim yeni note 5 geldi sıfır sorum şu note 4 ün ne kadar garantisi kaldığını bilmiyorum faturanında aslını vermiştim servise bunu nasıl öğrenebilirim cihaz değişim belgesi elimde ama note 4 ile ilgili bir tek imei numarası var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Iletişimde olduğunuz müşteri hizmetlerine sorarak öğrenebilirsin.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
    Konu Sahibi
İletişimde olduğunuz derken Samsung müşteri hizmetleri mi yoksa note 4 ü teslim ettiğim servise mi

Üst Alt