Symbian döneminde baya aktifti, Symbian ölünce site de çöktü. 2007-2012 arası baya iyiydiÇok az kişi var maalesef bu aralar bozuldu site.![]()

Hemen hemen benim kayıt olduğum dönem site ölmeye başladıSymbian döneminde baya aktifti, Symbian ölünce site de çöktü. 2007-2012 arası baya iyiydi![]()
, Sonra saçma sapan konular açılmaya başlandı. Ziyaretçi olarak takip ediyordum evlilik konusu mu ne açılmıştı geçen sene mi 2 sene mi ne önce. Fake hesaplarıyla evleniyodu biri, o konudan sonra bırakmıştım takibi. 
Site öldü artık gereksiz üyeler yüzünden.Aynen, saçma sapan konuydu birde suçu bana atmışlardı geçen sene. Kayıt oldum, üyeler her yeni kayıt olana fakesin diyordu. Özelden sürekli @Düşünen Adam mısın gibi saçma sapan ileti atıldı siteye yeni üyelik açmamla soğumam bir oldu. Şimdi allahtan yoklar ama herkesi kaçırdılar şuanda.Hemen hemen benim kayıt olduğum dönem site ölmeye başladı, Sonra saçma sapan konular açılmaya başlandı. Ziyaretçi olarak takip ediyordum evlilik konusu mu ne açılmıştı geçen sene mi 2 sene mi ne önce. Fake hesaplarıyla evleniyodu biri, o konudan sonra bırakmıştım takibi.
![]()
Çocuk işte, zekası küfür etmeye yetiyorKayıt olduğumda bu şekilde gördüğüm konuyu şikayet ettim takan dahi olmadı. @Serhan adlı üye açıyodu bu konuları, kaç kez şikayet ettim takan olmadı. En son küfür etti, ettikten 1 gün sonra bakıldı. Kaç saat boyunca durdu orada kaç kez de rapor ettim bakan dahi yok.

Ahahah efsaneydi oHemen hemen benim kayıt olduğum dönem site ölmeye başladı, Sonra saçma sapan konular açılmaya başlandı. Ziyaretçi olarak takip ediyordum evlilik konusu mu ne açılmıştı geçen sene mi 2 sene mi ne önce. Fake hesaplarıyla evleniyodu biri, o konudan sonra bırakmıştım takibi.
![]()

Ahahah efsaneydi o![]()