:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
:)
Siteye giremiyordum son 2 aydır bugün gireyim dedim. Eski zamanlardan kalan yok sanırım kimse. :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: TurkishLord
Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Çok az kişi var maalesef bu aralar bozuldu site. :)

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Symbian döneminde baya aktifti, Symbian ölünce site de çöktü. 2007-2012 arası baya iyiydi :)
Hemen hemen benim kayıt olduğum dönem site ölmeye başladı :D, Sonra saçma sapan konular açılmaya başlandı. Ziyaretçi olarak takip ediyordum evlilik konusu mu ne açılmıştı geçen sene mi 2 sene mi ne önce. Fake hesaplarıyla evleniyodu biri, o konudan sonra bırakmıştım takibi. :(

KAYIP-ADAM

Üye
2008'lerden kalma hesabım vardı ama nickini unuttuğum için ondan giremiyorum :( Site öldü artık gereksiz üyeler yüzünden.
Hemen hemen benim kayıt olduğum dönem site ölmeye başladı :D, Sonra saçma sapan konular açılmaya başlandı. Ziyaretçi olarak takip ediyordum evlilik konusu mu ne açılmıştı geçen sene mi 2 sene mi ne önce. Fake hesaplarıyla evleniyodu biri, o konudan sonra bırakmıştım takibi. :(
Aynen, saçma sapan konuydu birde suçu bana atmışlardı geçen sene. Kayıt oldum, üyeler her yeni kayıt olana fakesin diyordu. Özelden sürekli @Düşünen Adam mısın gibi saçma sapan ileti atıldı siteye yeni üyelik açmamla soğumam bir oldu. Şimdi allahtan yoklar ama herkesi kaçırdılar şuanda.

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Bende ifşa konularını görmekten sıkılıp bırakmıştım forumu, şimdi banlanmışlar ama üyelerde gitmiş maalesef. 2008 dönemi iyiydi sonra her eski forum gibi bozuldu :(

KAYIP-ADAM

Üye
Kayıt olduğumda bu şekilde gördüğüm konuyu şikayet ettim takan dahi olmadı. @Serhan adlı üye açıyodu bu konuları, kaç kez şikayet ettim takan olmadı. En son küfür etti, ettikten 1 gün sonra bakıldı. Kaç saat boyunca durdu orada kaç kez de rapor ettim bakan dahi yok.

NEXUS

NEXUS

Üye
Kayıt olduğumda bu şekilde gördüğüm konuyu şikayet ettim takan dahi olmadı. @Serhan adlı üye açıyodu bu konuları, kaç kez şikayet ettim takan olmadı. En son küfür etti, ettikten 1 gün sonra bakıldı. Kaç saat boyunca durdu orada kaç kez de rapor ettim bakan dahi yok.
Çocuk işte, zekası küfür etmeye yetiyor :ehe

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar amaç sohbet, boşverin eskiden olan olayları olan olmuş, gereken yapılmış :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Hala gereken yapılmış değil aslında reklam yapan bir üyeyi şikayet etmiştim, gizli kalmasını belirttiğim halde üyeye yazdığım yorumla birlikte ekran görüntüsü gönderilmiş birde üye gelmiş özelden haklıymış gibi laf söylüyo, forumdan gönderme yapıyor. Sınırsız banlanması gerekirken attığım şikayet gönderilmiş işte sitenin kalitesi :ehe

KAYIP-ADAM

Üye
Deme öyle türkiyenin 1 numaralı sitesi, ne arar haksızlık, saçmalıklar :ehe

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenebilir mi?

Edit: Kilitlemeyin.

KAYIP-ADAM

Üye
Tamam neyse konu devam etsin bende çıkıyorum. :)

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Tamam lütfen gerginlik yaratmayalım konunun yeri burası değil. Yetkililerde kilitlemesse sevinirim. :)

Dark-Evil

Dark-Evil

Üye
Ama bu siteye bir yenilik gerçekten şart, geçen sene ifşa diye diye bin tane konu açılmıştı.

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda katılıyorum kuralların güncellenmesi gerekli.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Ahahah efsaneydi o :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt