megane 2 digital ekran ve genel bilgisi olanlar buraya.

Sponsorlu Bağlantılar

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
megane 2 digital ekran ve genel bilgisi olanlar buraya.
Selamlar arkadaşlar 2008 model megane 2 dinamik model araç aldım arç dizel ve ben bpek araba konusunda bilgili değilim yardımcı olurmusunuz hayırlı formlar.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ne gibi bi bilgi istiyosun megane 2 sportway dizel kullandim yardimci olabilirim

savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi bi bilgi istiyosun megane 2 sportway dizel kullandim yardimci olabilirim
kardeşim mesela erzurumda yaşıyorum araba dizel çalıştırırken yada istop edeceğim zaman nelere dikkat etmeliyim aklıma geldikçe sorularımı yazacam en önemli sorun şuan bu

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
kardeşim mesela erzurumda yaşıyorum araba dizel çalıştırırken yada istop edeceğim zaman nelere dikkat etmeliyim aklıma geldikçe sorularımı yazacam en önemli sorun şuan bu

Öncelikle Erzurum gibi bir yerde antifirizi kesinlikle eksik etmeyin. Ayrıca aracı ilk çalıştırmada yaklaşık 1 dakika süre ile olduğunuz yerde rölantide (yani boşta) çalıştırınız. Bu işlem aracın çalıştıktan sonra turbonun yağlanmasını sağlayacaktır. Stop ederken de durduğunuz yerde yine 1 dakika süre ile rölantide çalıştırınız. Dizel motorlarda boşta çalıştırma işlemi turbonun soğumasını sağlamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: savaza
savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Erzurum gibi bir yerde antifirizi kesinlikle eksik etmeyin. Ayrıca aracı ilk çalıştırmada yaklaşık 1 dakika süre ile olduğunuz yerde rölantide (yani boşta) çalıştırınız. Bu işlem aracın çalıştıktan sonra turbonun yağlanmasını sağlayacaktır. Stop ederken de durduğunuz yerde yine 1 dakika süre ile rölantide çalıştırınız. Dizel motorlarda boşta çalıştırma işlemi turbonun soğumasını sağlamaktadır.
Antifirizi kışa girmeden ölçtürmüştüm mümkün mertebe dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum istop ederken 10 15 saniye bekliyorum malum her zaman 1 dk beklemeye vaktimiz olmuyor...

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Antifirizi kışa girmeden ölçtürmüştüm mümkün mertebe dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum istop ederken 10 15 saniye bekliyorum malum her zaman 1 dk beklemeye vaktimiz olmuyor...

Ben makbul olanı söyledim biraz da abartarak söyledim tabiki. :)

• Beğen
Tepkiler: savaza
savaza

savaza

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim aklıma geldikçe sorarım ben [emoji4]

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: navigo

Üst Alt