Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, son birkaç günden bu yana telefon takılmalara başladı, sanki birşeyler ters çalışıyor gibi son gelen uygulama güncellemelerinden sonra, doğal olarak ta resetlemelere başladı, insider son sürüm yüklü, L1520. Sizde durum nedir ? Gelsin artık yeni sürüm, ne diyor bizim Donna Sarkar "No new builds today" mi diyor halen :off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar, son birkaç günden bu yana telefon takılmalara başladı, sanki birşeyler ters çalışıyor gibi son gelen uygulama güncellemelerinden sonra, doğal olarak ta resetlemelere başladı, insider son sürüm yüklü, L1520. Sizde durum nedir ? Gelsin artık yeni sürüm, ne diyor bizim Donna Sarkar "No new builds today" mi diyor halen :off:
Valla ben bu tip sorunlar yaşamamak için kararlıda kaldım, kafam rahat.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
*son sürüm ile mesaj uygulamalarında sorun var hem bildirimler gelmiyor hemde msj yazmak sorun.
*mevsiminde etkisi ile ısınma olmuyordu ama son sürümde ısınma dikkatimi çekiyor.
*uygulamalarda atmalar fazlalaştı istigramda atma yaşamıyordum şuan neredeyse kullanamıyorum.
*oyunlar abartıı derecede kasıyor.
*dediğiniz gibi son bir kaç gündür ise belirttiğiniz sorunlarda ortaya çıkmaya başladı.

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben kararlıdayım ısınma ve pil ömrü bir kaç ay once daha iyiydi gibi hatırlıyorum. Pili biraz hor kullandım ama ısınma sorunu benden kaynaklı olamaz herhalde.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu yıl başka yeni yapı yok arkadaşlar.

zarex

zarex

Üye
O halde kararlı sürüme dönmek şart oldu ...

mTalk'tan gönderildi
kararlı surume nasıl dönebilirim. Telefon kullanılamaz duruma geldi bu yapıda. Zırt pırt yeni yapı gelirdi bu lanet yapıdan sonra durdu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kararlı surume nasıl dönebilirim. Telefon kullanılamaz duruma geldi bu yapıda. Zırt pırt yeni yapı gelirdi bu lanet yapıdan sonra durdu
Windows device recovery Toolsu win7/8/10 pcnize kurun ve usb kabloyu telefona takın. Windows 8.1 Denim kuracak telefonunuza (yada model yeni ise wm10). Denimden geleceksen bayağı işin var. ;)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşların yazdıkları önerilere ilaveten Ayarlardan Hakkında'ya girerek telefonu sıfırlamanız da yeni gelecek sürüme kadar sizi götürebilir.
Son yüklediğimiz yapı gün geçtikçe kontrolden çıkıyor.
İlk kez bugün WhatsApp ye de girilmiyor ve YÜKLENİYOR yazısı ekrandan kaybolmuyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşların yazdıkları önerilere ilaveten Ayarlardan Hakkında'ya girerek telefonu sıfırlamanız da yeni gelecek sürüme kadar sizi götürebilir.
Son yüklediğimiz yapı gün geçtikçe kontrolden çıkıyor.
İlk kez bugün WhatsApp ye de girilmiyor ve YÜKLENİYOR yazısı ekrandan kaybolmuyor.
Bende çalışan Badoo atma yapmaya başladı. Bakalım sırada ki hangi uygulama olacak :)
Bu yıl başka yeni yapı yok arkadaşlar.
Şef hiç iyi olmadı bu haber. Son yapıda klavye aşırı derece de ağır tepki vermeye başladı. Bu haliyle işkence gibi.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende çalışan Badoo atma yapmaya başladı. Bakalım sırada ki hangi uygulama olacak :)

Şef hiç iyi olmadı bu haber. Son yapıda klavye aşırı derece de ağır tepki vermeye başladı. Bu haliyle işkence gibi.
Başka sıkıntılarda olacak gibi görünüyor.. Tüm bilenen çareleri denedim ancak olmuyor.
Atalarımız demiş ki "Ya bu deveyi güdecegiz ya da bu diyardan gideceğiz." elbette bu deveyi güdeceğiz.. :))

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben xxx576 nolu kararlı yapıda idim ama ms hesabım sürekli olarak ''eşitleniyor'' da kaldı sıfırladım(2 kez),denimden tekrar xxx576 nolu sürüme yükselttim düzelmedi bende bu sefer insider yapı yüklemeye karar verdim, o sorun yok ama sizinde bahsettiğiniz gibi bu yapı pek stabil değil fazla kalabileceğimi pek sanmıyorum.
Bu arada takvim uygulaması gelecek 3 günü live tile de sırayla gösteriyor,bu bilinçli yapılan bir şeymi yoksa bir hatamı anlamadım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar ben xxx576 nolu kararlı yapıda idim ama ms hesabım sürekli olarak ''eşitleniyor'' da kaldı sıfırladım(2 kez),denimden tekrar xxx576 nolu sürüme yükselttim düzelmedi bende bu sefer insider yapı yüklemeye karar verdim, o sorun yok ama sizinde bahsettiğiniz gibi bu yapı pek stabil değil fazla kalabileceğimi pek sanmıyorum.
Bu arada takvim uygulaması gelecek 3 günü live tile de sırayla gösteriyor,bu bilinçli yapılan bir şeymi yoksa bir hatamı anlamadım.
Takvim uygulamasına girerek bazı tarihleri kapsayan randevu yazmış ya da hatırlatma, ya da not eklemiş olabilir misin?
Anılan uygulamaya giderek o tarihler arasında kalan bir kayıt var ise silmeniz halinde düzelebilir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Takvim uygulamasına girerek bazı tarihleri kapsayan randevu yazmış ya da hatırlatma, ya da not eklemiş olabilir misin?
Anılan uygulamaya giderek o tarihler arasında kalan bir kayıt var ise silmeniz halinde düzelebilir.
Takvim uygulamasına girerek bütün tik leri kaldırdım,rehberdeki tüm hesaplardaki tikleride kaldırdım ama maalesef düzelmedi, sırf bu yüzden 2 kere denime döndüm olmadı,2 kerede sıfırlama yaptım yine düzelmedi bu sefer insider yapı yüklemeye karar verdim:)Yani maalesef ki kararlı yapılarda bir 8.1 gibi stabil değil henüz.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Takvim uygulamasına girerek bütün tik leri kaldırdım,rehberdeki tüm hesaplardaki tikleride kaldırdım ama maalesef düzelmedi, sırf bu yüzden 2 kere denime döndüm olmadı,2 kerede sıfırlama yaptım yine düzelmedi bu sefer insider yapı yüklemeye karar verdim:)Yani maalesef ki kararlı yapılarda bir 8.1 gibi stabil değil henüz.
Eğer günlük işlerini yürütmede tölere edilebilecek hatalar ise çok da fazla sıfırlama gibi durumlara gerek kalmaksızın devam etmek lazım..
Çünkü, bir telefonun kullanılmaya hazır hale gelmesi neredeyse 1 günü bulabiliyor . :))

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar 149.77 sürümde netten film indirirken mp4 formatında iniyordu tel sıfırladım aynı sürümdeyim ama artık mp4 formatında inmiyor 1 gb film saniye içinde indi diyor ama formatı başka birşşey ve açmıyor. Ayrıca klavye için hala türkççe dil paketi hala inmiyor nedir bunların çözümü

serinaga

serinaga

Üye
Telefon bölge ve dilini ABD yaptım, kısmen sorunlar düzeldi gibi ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Başından beri -Hücresel veri dışında- bir kez bile çalıştığını görmediğim Hotspot Shield uygulaması sorunun son yapılardan kaynaklandığını söylüyor

• Beğen
Tepkiler: asikm23
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Başından beri -Hücresel veri dışında- bir kez bile çalıştığını görmediğim Hotspot Shield uygulaması sorunun son yapılardan kaynaklandığını söylüyor
bu sıkıntı bayadır var bende hiçbir şekilde bağlanmıyor

Üst Alt